Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Luźny lewarek

Featured Replies

Napisano

Witam. Mam takie pytanie odnosnie CC. Mianowicie jak włączę bieg (jakikolwiek) to lewarek lata na wszystkie strony, jak na luzie. Wyczytałem, że pomóc może coś takiego Zestaw naprawczy Prawda to ? Proszę nie linczować jeśli temat był już poruszany, ponieważ gdy korzystam z szukajki wywala "Nie możesz teraz korzystać z wyszukiwarki. Spróbuj ponownie za chwilę. "

Napisano

Poprostu strzeliły spręzyny które trzymia biegi, ten zestaw naprawczy powinien załatwic sprawe, ale wymiana jest cieżka, przynajmniej wg mnie sick.gif

Napisano
  • Autor

Ok dzięki za info. A co znaczy wg. Ciebie ciężka, mało miejsca ?

Napisano

ale głupoty opowiadasz!! najprawdopodobniej ten zestaw tylko troszke Ci pomoże winne są przeguby na drążkach idących od mechanizmu do skrzyni tzw krzyzaki mają nadmierny luz, wystarczy wejsc pod samochod i wszystko bedzie jasne, sama wymiana jest dosc prosta pzdr

Napisano

Mylisz sie, drazki wcale nie musza byc wybite, miałem ostatnio wymieniane itp, i ostatnio strzeliły mi sprężyny i znowu lewarek sobie lata, a wymiana może i prosta, wg mnie to jest malo miejsca, ale oczywiscie ja tak uwazam grinser006.gif

Napisano

jakie sprezyny? jak w mechanizmie jest tylko jedna sprezynka ktora g... daje, wywalasz caly mechanizm na wierzch i wymiana tych gratow z tego zestawu naprawczego dziecinnie prosta

Napisano

> Witam. Mam takie pytanie odnosnie CC. Mianowicie jak włączę bieg

> (jakikolwiek) to lewarek lata na wszystkie strony, jak na luzie.

> Wyczytałem, że pomóc może coś takiego Zestaw naprawczy Prawda

> to ? Proszę nie linczować jeśli temat był już poruszany,

> ponieważ gdy korzystam z szukajki wywala "Nie możesz teraz

> korzystać z wyszukiwarki. Spróbuj ponownie za chwilę. "

Tak jak kolega moritz podpowiada jest jedna sprężyna i albo pękła albo się wypięła z takiej tulejki która jest z boku obudowy i do której zaczepia się sprężynę . zobacz czy nie masz otworu z boku bo może właśnie to zgubiłeś.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.