Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Radio Clarion FB289BT

Featured Replies

Napisano

no dobrze zamontowalem to radio :

280834804-DSC00129.jpg

a teraz sprawa ma sie tak. robie ON w radio, kluczykow nie ma w stacyjce, zapala sie lampka wnetrza oraz podswietlenie zegarow. robie off wszystko gasnie. jezeli nie zrobie off po zgaszeniu silnika radio gra. dalej radio gra wylaczam silnik radio nie gasnie, zegaruy podswietlone. zamykam auto z pilota wyje alarm drzwi sie rygluja, ale nie moge z pilota otworzyc auta tylko z kluczyka a i caly czas gra radio. i co teraz mam zrobic?

post-36134-14352493757728_thumb.jpg

Napisano
  • Autor

w zwiazku z tym mam zamienic piny 4 z 7 w kostce A?

poddalem sie nie wiem o co chodzi. instalacja dla radia jest fabryczna, cos to radio sie dziwne zachowania powoduje, bo wlaczajac radio przy nie wlozonym kluczyku, dziala podswietlenie deski, licznika, szyby dzialaja, nawiew, swiatla postowjowe nie dzialaja ani przeciwmgielne oraz dlugie, ale mijania sie zapala? dziwne to wszystko poprzednie radia dzilaly ok. ale zgrzyt. icon_eek.gif

Napisano
  • Autor
a moze wystarczy podpiac auto do Examinera i na nowo w kompie poustawiac wszystkie funkcje dotyczace radia? tylko kto to ogarnie?
Napisano

coś masz chyba spier.. w tym radiu bo u mnie podstawiałem pod fabryczną instalkę kilka radii z różnych firm i wszystkie zachowywały sie jak seryjne zero problemów...

Napisano
  • Autor
no i problem rozwiazalem. w kostce A (biala) w pinie nr 2 LV (kabel niebiesko/zielony) mialem 12,27V, a nie powinno tam byc tego wiec wyjalem kabel z pinem z kostki i problem sie rozwiazal. nie moge tylko dojsc od czego jest ten kabelek? teraz wszystko jest ALL RGHT COPY RIGHT seba.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.