Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak najtańsze 6x9

Featured Replies

Napisano

Sprawa wygląda tak: w aucie ląduje powoli sprzęt grający który jest już skompletowany i czeka na sprzyjającą aurę wink.gif

Na chwilę obecną mam w półce głośniki 6x9 - pozostałóść po poprzednim właścicielu - ich stan pozostawia trochę do życzenia- tak mi się przynajmniej wydaje swiety.gif

Dzisiaj kończy się aukcja (klik)

I teraz: wymyśliłem sobie, że: albo wycofam aukcję i zostawię te głośniki- albo sprzedam - dorzucę parę groszy i kupię coś innego- czyt.: na 100% sprawnego

Głośniki na codzień będą służyły jako... zatyczki oink.gif - nie ma sensu ich podłączać ponieważ bagażnik i tak skutecznie je zagłuszy. Wykorzystywane będą tylko w przypadku np. wycieczek - kiedy będę potrzebował miejsca w bagażniku i jego zawartość wyleci na czas podróży.

Pytanie: - (w końcu 270751858-jezyk.gif )

-zostawić nie do końca sprawne głośniki Helix'a które i tak zagrają lepiej niż nowe z niższej półki - jakoś tam sobie radzą, ale męczą się / i mnie przy okazji - niemiłosiernie

-sprzedać te i kupić inne - jakie?

-myślałem jeszcze o sprzedaży głośników i zakupie całej półki, ale już się wyleczyłem 270751858-jezyk.gif

reasumująć: jakie najtańsze głośniki 6x9 - jakoś tam w miarę nienajgorzej zagrają? hmm.gif

Napisano

Napisz może jak wygląda to twoje CA, bo jak masz dobry zestaw odseparowany z przodu to nie widzę sensu głośników w półce

Napisano
  • Autor

> Napisz może jak wygląda to twoje CA, bo jak masz dobry zestaw

> odseparowany z przodu to nie widzę sensu głośników w półce

wysoki clarion

odseparowany Hertz 165mm + gwizdki

wzmacniacz + 30cm w bagażniku

prosto i poprawnie wink.gif

Napisano

cos czuje ze camelo tez o tym wie i chce sie tylko w tym przekonaniu utwierdzic : )

Napisano
  • Autor

> ja niewidze sesu wkladac6x9

no wiem, ale:

-mogą zostać helixy które się męczą

-mogą zostać dziury/wymienię półkę - wtedy po wyjęciu woofera będzie smutno zlosnik.gif

-mogę wsadzić zapchajdziury które na trasie jakoś-tam uzupełnią brzmienie -poza tym będą podłączone pod wzmacniacz który na codzień będzie pod subwooferem

cały czas piszę, że jajka będą odłączone kiedy zawartość bagażnika będzie na swoim miejscu wink.gif więc chyba nie powinny przeszkadzać

wydaje mi się, że opcja 3 jest najrozsądniejsza ...chyba zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

...a może inaczej zapytam.... jaki jest najmniejszy/niedrogi bas do bagażnika? zeby.GIF - z naciskiem na małe gabaryty

może być sam głośnik - puszkę sobie zrobię wink.gif

zestaw też mile widziany

lepiej? cool.gifcfaniaczek.gif

Napisano

Jak dla mnie to za bardzo kombinujesz, jak masz dobry system z przodu to te wymęczone głośniki tylko będą przeszkadzać i trzeszczeć pod wzmakiem. Ale zrobisz jak uważasz

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.