Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Kto mnie przekona do zakupu TEGO Signuma?

Featured Replies

Napisano

Taki troche spam watek... szukam dla siebie tej biednej Viki, i szukam, no i sa ale z troszke za duzymi nalotami. A jako, ze mi sie nie spieszy, to problemu z tym nie mam.

W kazdym badz razie sobie tak patrzylem na stronie mojego ulubionego dealera, i znalazlem ta maszyne slinka.gifserduszka.gif. Cena pasi, wszystko pasi - ale zuzycie paliwa chyba by mnie zabilo biglaugh.gif. Poki co rozum bierze gore, ale ciezko z tym walczyc 270635636-JUMP2.gif. Nie to, zebym docelowo szukal 1.8VVT rotfl.gif

Napisano

Generalnie jest to Vectra kombi po prostu.

Napisano

> Generalnie jest to Vectra kombi po prostu.

sam jestes vectra kombi 270751858-jezyk.gifwink.gif jesli chodzi o spalanie mo pomoge ale wizualnie gdybym mial jezcze raz kupowac auto i mialbym dostepne wiecej money to wybrałbym signuma ladniejszy jest i praktyczniejszy bagaznika ma tak jak maja kombi ale to jest habetka smile.gif

Napisano
  • Autor

> sam jestes vectra kombi jesli chodzi o spalanie mo pomoge ale

> wizualnie gdybym mial jezcze raz kupowac auto i mialbym dostepne

> wiecej money to wybrałbym signuma ladniejszy jest i

> praktyczniejszy bagaznika ma tak jak maja kombi ale to jest

> habetka

hmm, to mowisz, ze to ma bagaznik rownie duzy jak Vectra? Bo na stronach Vauxhalla juz Signuma nie ma i nie moge znalezc wielkosci bagaznika i spalania. Mam tylko spalanie dla automata z VC. Eh, sie rozmarzylem. Najgorsze to, ze na auto mnie stac, ale na utrzymanie juz chyba nie oslabiony.gifbiglaugh.gif

Napisano

bagaznik signuma : KILK

w signumie masz tak samo bagaznik nisko jak w kazdym kombi co jest + przy wkladaniu ciezszych rzeczy lub psa gdzie nie zostaje siersc na siedzeniach smile.gif to uwazam za wielki plus konstrukcyjny opla przy habecie smile.gifa przod fakt ten sam co w vectrze srodek poczesci rowniez smile.gif weidz na forum Vectry

a to vectry w kombi : KLIK2

i weidz w dział vectry napewno cie poradza wiecej niz ja smile.gif

Napisano
  • Autor

Zesz kurna odpuscilem temat, choc ochote mam na to auto okrutna. Nawet w VC znalazlem ten silniczek tez tu za podobna cene. Ale jakos nie wyobrazam sobie mnie w 250KM Vektrze. Najgorsze jest to, ze te auta maja super cene, ale koszty podatku drogowego i paliwa poki co nie dla mnie. Widac tez ogromna utrate wartosci w pierwszym roku - ponad 50% icon_eek.gif - to glowny powod dla ktorego dalem spokoj. CHociaz nie mowie - chodzi za mna takie autko okrutnie. I chyba zaczne szukac jednak 2.2 Direct (nota bene tansze o jakies 400 funtow - okolo 2k pln! od 2.8T) biglaugh.gif

Napisano

> Zesz kurna odpuscilem temat, choc ochote mam na to auto okrutna.

> Nawet w VC znalazlem ten silniczek tez tu za podobna cene. Ale

> jakos nie wyobrazam sobie mnie w 250KM Vektrze. Najgorsze jest

> to, ze te auta maja super cene, ale koszty podatku drogowego i

> paliwa poki co nie dla mnie. Widac tez ogromna utrate wartosci w

> pierwszym roku - ponad 50% - to glowny powod dla ktorego dalem

> spokoj. CHociaz nie mowie - chodzi za mna takie autko okrutnie.

> I chyba zaczne szukac jednak 2.2 Direct (nota bene tansze o

> jakies 400 funtow - okolo 2k pln! od 2.8T)

ja mam vc 1.8 16v no i moje te cudo pali 11 litrów w miescie slinka.gif przy srednim stylu jazdy

• 2 tygodnie później...
Napisano

tak zaczalem czytac ten watek i od razu domyslilem sie, ze nie o koszt auta Ci chodzi a o ubezpiecznie zlosnik.gif bo podatek?! to chyba nie bedzie az tak zabojczy grinser006.gif

a 2.2 to bym sobie na Twoim miejscu odposcil. Wogole odpuscilbym sobie te cale vauxhalle cfaniak.gif

pelno tego badziewia na kazdym kroku jak u nas w Polszu fjatow biglaugh.gif

za podobna kase mozna o wiele lepsze fury w UK wyrwac zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

A jeździsz pewnie VW i Opla to widziałeś tylko na ulicy? zlosnik.gif

Napisano
mod.gifpanowie, ale kierownica jest po prawej stronie. Takze do tego cała zabawa z przekładką. Moga byc duze problemy tam jest CAN i on nie lubi przerobek instalacji elektrycznej. Widze duze duze problemy. Pamietam z ASO jaki byl problem do pewnej Vectry C z jakas glupia osłona alternatora. Takze szukac auta na kontynecie a nie na tej wyspie, która tez chce byc europą. 30.GIF
Napisano

> panowie, ale kierownica jest po prawej stronie.

Ale kolega właśnie korzysta z auta z kierownicą po prawej stronie hehe.gifzlosnik.gif I takiego autka szuka.

Napisano

> A jeździsz pewnie VW i Opla to widziałeś tylko na ulicy?

tak sie wlasnie sklada ze jezdze audi zlosnik.gif i... astra coupe zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> tak zaczalem czytac ten watek i od razu domyslilem sie, ze nie o

> koszt auta Ci chodzi a o ubezpiecznie bo podatek?! to chyba

> nie bedzie az tak zabojczy

ubezpieczenie kosmos, podatek drogowy 2x ak za 1.8 (okolo 400 funtow rocznie), koszty paliwa kosmos - ale jak sie dac zabic to za miliony, a nie za marne 2.2 wink.gif

> a 2.2 to bym sobie na Twoim miejscu odposcil.

odpuscilem - troche maja chlopaki problemow z tym silnikiem niestety crazy.gif

> Wogole odpuscilbym

> sobie te cale vauxhalle

> pelno tego badziewia na kazdym kroku jak u nas w Polszu fjatow

> za podobna kase mozna o wiele lepsze fury w UK wyrwac

Ale mi VX pasuje bardzo, tani w zakupie, pelno ich czyli duzy wybor, tanie w utrzymaniu (serwisowanie, czesci)... a ze my lansowania nie lubimy, to nam VX czy Ford bardzoooooo pasuja. Co boli wszystkich zanjamoych z BMW czy Meskami zakrecony.gif

Suma sumarum, dzis na podworko zawitala Vectra z wrzesnia 2007 wersji Design z nalotem 10k mil (okolo 16kkm) w kolorze srebrnym. Silniczek tylko 1.8VVT, ale wybrany bardzo swiadomie brawo.gif

Napisano

> Suma sumarum, dzis na podworko zawitala Vectra z wrzesnia 2007

> wersji Design z nalotem 10k mil (okolo 16kkm) w kolorze

jakieś foto poprosimy food.gif

pozdro

Napisano

> ubezpieczenie kosmos, podatek drogowy 2x ak za 1.8 (okolo 400 funtow rocznie

czemu tak duzo? hmm.gifhmm.gifhmm.gif

za astre coupe 2.2 placimy ok 200 funciakow rocznie hmm.gifhmm.gifhmm.gif

Napisano

Gratuluję jedynego słusznego wyboru waytogo.gifzlosnik.gif I życzę bezawaryjnej jazdy. waytogo.gif

Napisano
  • Autor

> czemu tak duzo?

> za astre coupe 2.2 placimy ok 200 funciakow rocznie

ale ja mowie o stawce za 2.8T auto biglaugh.gif, 1.8 kosztuje 170, ale w przyszlym roku zwyzka do chyba 210 funtow crazy.gif

Napisano

> ale ja mowie o stawce za 2.8T auto

Aaaaa, to co innego zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

, 1.8 kosztuje 170, ale w

> przyszlym roku zwyzka do chyba 210 funtow

w calym UK, czy to zalezy tez od hrabstwa? hmm.gif

Napisano
  • Autor

> Gratuluję jedynego słusznego wyboru I życzę bezawaryjnej jazdy.

Spoko. Dlugo szukalem i dlugo myslalem. Przygoda ze zmiana focusa na cos wiekszego zaczela sie w styczniu, a skonczyla dopiero teraz biglaugh.gif. Jedno co stwierdzam - zaluje, ze nia ma viki zawiasu Forda crazy.gif. Choc fakt, ze komfort (cisza, plynnosc) jest lepszy niz w Fordzie.

Pozniej zapodam standardowe fotki standardowego VXa - wiem, ze wszyscy wiecie, jak to auto wyglada, ale co mi tam 893goodvibes.gif

Napisano
  • Autor

> Aaaaa, to co innego

> , 1.8 kosztuje 170, ale w

> w calym UK, czy to zalezy tez od hrabstwa?

w calym UK. Przez przypadek gdzies tarfilem na tabele, jak sie stawki maja zmieniac i sie przerazilem. Jedno co mnie pociesza, to ze roznica w noPb i ON rosnie strasznie i faktycznie gdy dojdzie do 16p (jest 13-14p) ON nie bedzie sie oplacac crazy.gif

Napisano

> w calym UK. Przez przypadek gdzies tarfilem na tabele, jak sie stawki

> maja zmieniac i sie przerazilem. Jedno co mnie pociesza, to ze

> roznica w noPb i ON rosnie strasznie i faktycznie gdy dojdzie do

> 16p (jest 13-14p) ON nie bedzie sie oplacac

jesli duzo jezdzisz, to pewnie.

ja na chwile obecna wiecej jak 10-12kkm rocznie nie robie, dlatego przesiadlem sie na V8 zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

Wrzucaj, na zachętę dostaniesz taką:

vikiec0.jpg

(mojej Viki)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.