Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak to zrobić bezpiecznie...;)

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich!! Mam pytanko....Mianowicie chce sobie wstawic tweeterki w slupki....tak elegancko oczywicie...:)tylko jest jeden problem...jak mam zrjac slupki by nie polamac zatrzaskow...bylem za szrocie,szukalem slupkow...znalazlem 5 par,kazde z palamanymi zatrzaskami....Nie chce u siebie tego tez uszkodzic dlatego pytam jak zrobic to bezpiecznie,informuje, ze to moj pierwszy raz...;)grinser006.gif

Napisano

> Witam wszystkich!! Mam pytanko....Mianowicie chce sobie wstawic

> tweeterki w slupki....tak elegancko oczywicie...:)tylko jest

> jeden problem...jak mam zrjac slupki by nie polamac

> zatrzaskow...bylem za szrocie,szukalem slupkow...znalazlem 5

> par,kazde z palamanymi zatrzaskami....Nie chce u siebie tego tez

> uszkodzic dlatego pytam jak zrobic to bezpiecznie,informuje, ze

> to moj pierwszy raz...;)

Jak bedziesz je wyjmowal to nie ciagnij odrazu do siebie tylko w pierwszym rzedzie podciagnij je do gory !! Je poprostu sie wysowa do gory a pozniej odciagasz do siebie Mozliwe ze sie myle ale ja tak u siebei robie

Napisano
  • Autor

A moze sam juz montowales tweeterki lub ktos i ma jakies ciekawe propozycje:)Fotki:)Tylko nie wiem co ja pozniej z nimi zrobie,znaczy sie jak to zrobic by mialy podobny wydlad do "dawnego plastiku" bo przeciez nie bedzie pasowalo obicie skajem z przodu, a reszta,przedluzki idace na tyl plastikowe....Nie??Co by tu poradzic.... confused.gif

Napisano

Z tego co pamietam plastik slupka wchodzi w drugi. Rozkrec ten nad glowa i zacznij od gory pomalu odczepiac listwe. Juz tak robilem kilka razy ( to CB, to glosnomowiacy, to antena dachowa). Pociesze Cie: Mowia, ze pierwszy raz boli, ale mowia tez, ze jak bedziesz robil to delikanie, pomalu wsuwal rece pod... listwe, to jakos pojdzie 270751858-jezyk.gif. Nic na sile, wszystko mlotkiem. Ja za pierwszym razem polamalem jeden zatrzask (sa chyba 3). Zamienilem ze srodkowym. Teraz jezdzi na dwoch zatrzaskach i jest OK:). Tweetery pamietam jak kolega robil. Wycial dziury, wstawil je, a na okolo jego zaszpachlowal. Wyglada to jakby oryginalnie listwa byla robiona z tweeterem.

Napisano
  • Autor

Mysle, ze mnie nie bedzie bolalo;) A chce je zrobic gicior,tak jak

http://autokacik.pl/showflat.php?Cat=&Number=272285596&page=0&view=collapsed&sb=5&o=93&fpart=1 wiec trzeba cos z tym zrobic, bo takiej surowej szpachli nie zostawie....Masz racje,sa 3 zatrzaski-widzialem na szrocie-trzy polamane,hehe:)))

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.