Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

JVC KD-SH 9104

Featured Replies

Napisano

Mam pytanie odnośnie tego radia.

Co o nim sadzicie? Prawdopodobnie przesiądę sie na niego z JVC KD-SH909R.

Czy ta zamiana oprócz wyglądu przyniesie cokolwiek?

W najgorszym wypadku będę miał JVC KD-SH 9101.

Prosiłbym o jak najwięcej informacji na temat tych radioodtwarzaczy.

Dziękuję o pozdrawiam

Tomek

Napisano

> Mam pytanie odnośnie tego radia.

> Co o nim sadzicie? Prawdopodobnie przesiądę sie na niego z JVC

> KD-SH909R.

> Czy ta zamiana oprócz wyglądu przyniesie cokolwiek?

> W najgorszym wypadku będę miał JVC KD-SH 9101.

> Prosiłbym o jak najwięcej informacji na temat tych radioodtwarzaczy.

> Dziękuję o pozdrawiam

> Tomek

mam za soba taką samą przesiadkę, i polecę każdemu, pomimo że mówią że to bez wzmacniacza nie gra, to u mnie spokojnie ciągnie dls ms6 bez wzmacniacza - oczywiście bez przesady z poziomem.

Porównawszy dźwięk z kilkoma blaupunktami, jvcami KD-G, sonami itp dźwięk o kilka stopni wrażeń lepszy, a testowałem zarówno na dlsach jak i fabrycznych zestawach w samochodach, czasem zdziwiony byłem co potrafi wydobyć nawet z głóśnika zabudowanego przez fabrykę w porównaniu do innych odtwarzaczy.

Ale wracając do tematu: masz bardziej czytelny wyświetlacz, bez jednak przesady z natłokiem informacji, ustawień czytelności i obsługi jest multum, łącznie z wgrywaniem własnych grafik i animacji (ale i tak nigdy z tego nie korzystałem) korektor 7 pasmowy (nie pamiętam jak było w 909), sterowanie wszystkim czym sie da (nie ma tylko korekcji czasów jak w alpine), no i wygląd który do mnie przemawia bardziej, szczególnie że trafiłem na model z czarnym panelem. Acha, i po wyłączeniu fajnie fajnie wypycha panel do Ciebie, żeby łatwiej było go wyjąc, chyba nie było tego w 99/909

Napisano
  • Autor

Witam.

Posiadam wzmacniacz wiec z tym nie bedzie problemu z odsłuchem.

Co do dzwieku to zdaje sobie sprawe ze jest niezły, sam posiadałem Sony CDX-L550V, teraz "jade" na pozyczonym CDX-L380X i roznice jest słychać i to znaczną smile.gif

Miałem JVC KD-SH 909R przez prawie rok i nic złego nie powiem o tym radiu. Dziwiek jak na moje ucho wprost znakomity. A chce zamioenic na KD-SH 9104 głownie ze wzgledow estetycznych, po prostu bardziej mi sie podoba smile.gif

Radio bedzie najprawdopodobniej czarne, jest to dosyc rzadki model. Z tego co widuje to zazwyczaj pojawiaja sie KD-SH 9101 a wiec srebrne.

909R posiada na 100% 7-EQ, jak i również ta funkcje z wypychaniem panelu smile.gif

Ogólnie zastanawiam się czy istnieja jakies sprzetowe roznice pomiedzy tymi modelami?

Oczywiście poza wyswietlaczem, bo to sie od razu rzuca w oczy.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.