Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z uruchomieniem

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich.

Mam pytanie może ktoś mi doradzi.

W ostatnim czasie u mojej żony w seju dziwne rzeczy się dzieją. Na zimnym silniku odpala bezproblemowo do czasu nagrzania.

I od tego momentu zaczynają się problemy. Raz zapali raz nie pali. Można go kręcić do woli, a ten normalnie jakby nie widział benzynki, a jak już się uda go odpalić to zaraz po przełączeniu na gaz autko gaśnie (niezawsze). Dodam że jest zainstalowane odcięcie zapłonu.

Pozdrawiam

Napisano

napisz jeszcze jaki sej. U mnie w CC mam podobnie, ale tylko w lato, w ciepłe dni. Do tej pory z porad dowiedziałem się że to może być albo czujnik położenia wału (zabrudzony, uszkodzony przewód itp) albo coś z czyjnikiem temperatury ( ktoś mi coś kiedyś o tym pisał, ale nie wiem o co z tym chodzi.). Problemu jeszcze nie rozwiązałem, ale widze że to częsty przypadek bo dużo tego już było na forum.

Napisano

u mnie pomogła wymiana czujnika położenia wału. Do tego stopnia przetarł się kabel, że sam gasł na wybojach i nierównościach

Napisano

Podłącze się do tematu bo chodzi o to samo tylko pacjent to CC700 z FOSem.

Dzisiaj się to zaczęło (300km od domu). Sprawdziłem świece i kable, paliwo do gaźnika dochodzi (rozkręciłem go) w między czasie silnik ostygł i jak temperatura spadła do około 55stopni to pali za pierwszym razem. Musiałem zatrzymać się jeszcze na stacji i to samo (już nie rozkręcałem tylko czekałem aż ostygnie). Teraz jak dojechałem do domu to z ciekawości odpaliłem po chwili i załapał od razu... Miał ktoś podobny problem w 700?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.