Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Witam wolkswagenowiczów

Featured Replies

Napisano

Ja jestem z kącika skody.Ale mój sąsiad z garażu ma Golfa 1996r combi.Kupił go jakieś 4 miechy temu i traz zauważył że źle działa mu szyberdach.To znaczy tak,otwiera mu się szyba z tyłu,zamyka się też dobrze ale po naciśnięciu klawisza w pozycję na otwarcie się całkowte jak rysunek pokazuje czyli rozumiem że na całkowite schowanie się szybki od szyberdachu pod dachem robi się tak że szybka tyłem opada przygotowując sie do schowania pod dachem i tyle.Przekaźnik się trzaska(pstyka) i nie ma żadnego ruchu więcej.Pomóżzcie proszę doradzić co mam mu z tym zrobić aby to chodziło

Dzięki i pozdro.

Dodam jeszcze że do tego wszystkiego przy kupnie auta dostał w bagażniku czarna blachę z dwoma zawiasami i niklowanymi wygiętymi w łuk prętami zkończonymi małymi grzybkami.

Napisano

Standartowa usterka w Golfie tzn uszkodzony mechanizm szyberdachu. Pozostaje wymiana na sprawna uzywke albo naprawa. To co jest w bagazniku to byc moze jest czesc potrzebna do jego naprawy

Napisano
  • Autor

> Standartowa usterka w Golfie tzn uszkodzony mechanizm szyberdachu.

> Pozostaje wymiana na sprawna uzywke albo naprawa. To co jest w

> bagazniku to byc moze jest czesc potrzebna do jego naprawy

A coś bliżej .Jak tą blache włożyć?Czytałem książkę o VW i nic konkretnego nie pisało.Jak sprawdzić mam czy to wina braku tej blachy czy silnika i jego napędu.Może spróbowć podpiąć na krótko?Tylko który kabel?

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.