Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak zmniejszyć spalanie w TD

Featured Replies

Napisano

Witam,

Troszke forum zaniedbalem ale wraca z dobra wiadomoscia dla (niektorych przynajmniej) posiadaczy dizla palacz.gif mowimy tu o osobach narzekajacych na spalanie biglaugh.gif

W moim przpadku pomogla... wymina peknietego weza turbiny za 80zl icon_eek.gif (szrot of course). W dodatku dostalem wreszcie kierownice powietrza (ten kawal plastiku nad chlodnica) i auto o wiele lepiej sie zbiera biglaugh.gif a co najwazniejsze nie bierze juz 9-10l/100 tylko 7-7,5 po miescie jump.gifyay.gif Czyli na trosie moze nawet do 6 zejdzie food.gif

a teraz szczegoly... przy wymiane sprzegla trzeba bylo rozlaczac caly dolot. mechanik zwrocil mi uwage, ze mam pekniety waz miedzy turbina a przeplywomierzem. jest w ksztalcie litery L. pekniecie bylo z dwoch stron zaraz przy turbinie na tej harmonijce. jesli weza sie nieco nie odchylilo (pczywiscie patrzac spod kanalu) to nic nie bylo widac biglaugh.gif

sprawdzcie to porzadnie u siebie... bo moze akurat biglaugh.gif

PS.

Znalazlem przpadkiem faceta, ktory do TD100 ma przeplywomierz za 200-250zl - jakby ktos byl zainteresowany na prv palacz.gif

Napisano

> Troszke forum zaniedbalem ale wraca

a jakieś fotki masz? zlosnik.gif

Napisano
  • Autor

> a jakieś fotki masz?

niestety beksa.gif u obecnego pracowady co prawda mam aparat w telefonie ale nie mam ich jak zgrac na kompa biglaugh.gif a wywalic trzeba calkiem sporo aby do tego sie dostac i byloby mnostwo foteczek hahaha.gif

Napisano

> niestety u obecnego pracowady co prawda mam aparat w telefonie ale

> nie mam ich jak zgrac na kompa

dzięki bogu

Napisano

claps.gif

Ja walcze z moimi wtryskami. Chyba czeka mnie wymiana końcówek frown.gif ale myśle że pózniej bedzie spalanie w normie.

Pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.