Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zamiar kupna Golfa III - prosze o opinię...

Featured Replies

Napisano

Hej witam wszystkich....mam taką prośbę...mianowicie mam zamiar zakupić golfa III, jakbyscie mogli mi cos doradzić...jaki silnik wybrac...czy diesel czy jakas benzyne do zagazowania pozniej...interesuje mnie raczej cos oszczedniejszego....no i na co uwazac przy kupnie...gdzie spojrzec czego posluchac....jestem zielony co do golfa a chyba sie na niego napaliłem :D:D...z gory dziękuje thx!! smile.gif)) POZDROWIENIA!!!!

Napisano

witam cie. ja ma golfa3 1.8 na gazie chodzi super tylko ze w moim wypadku silnik byl robiony wiec jest troszke mocniejszy pokaze ci fotke w zalaczniku. A na co uwazac?duzo golfow po dzwonie prawie wszystkie nio chyba ze jakis dziadzia sie uchowal.popatrz na progi czy nie wstawiane z tylu na nadkola czesto po dzwonie wylatuja dziury i sa maskowane konserwacja lub nadkolem, pasowanie blach.wazne tez jest podszybie czesto rdza wychodzi sama sie nie bierze powsatje w wyniku boom faldki i te sprawy. disel nie ma co ukrywac kosmiczne przebiego nie liczac dziadka, korozja na tylnej klapie kolo zamka. zwroc czy po otwarciu bagaznika jest kurz jak jest wypicony to jedz w dziuryi kuzr zobaczysz w ten sposob czy nie ma dziur w nadkolach tylnich.duzo by mozna pisac.Ja mysle na 2.0 lub 2.8 pomimo ze to darmozjady ale kopa maja. wiec musisz sie zastanowic czy idziesz na oszczednosc czy tez nie. Jak kupisz to nie parzt na zapewnienia wlasciciela co do paska rozrzadu tylko zmien w raz z napinaczem maly koszt samemu zrobisz.kumpel ma 3 dostala szczala i w samochodzi z 96r dziurki leca w podlodze tez sie napalil wiec uwazaj. bo za pomne zwroc uwage na poduznice i pod plaskit tam gdzie golfi tlen zasysa poszybie widzialem popenkane golfiki tam czarodzieje spawaja.jak by co daj cynak to ci cos podpowiem o ile chcesz

Napisano

jesli chodzi o oszczędny silnik to bez 2 zdań 1.9tdi,natomiast jeśli lubisz szybszą jazdę to gti i wrzucasz gaz

Napisano
  • Autor

hej....:) szczerze to chodzi mi raczej o oszczedniejsza jazde....chociaz 1.8 z gazem idzie w parze z oszczednoscia..no chyba ze pali 15 gazu.....mialem wczesniej bmw z 1,8 to smialo potrafila wziac 15...a tak srednio to od 10 - 12 literków..gazu oczywiscie...skusilbym sie na dieselka, wiem ze sa oszczedne, maja dluzsza zywotnosc itd...ale ropa wciaz drozeje a na opale jezdzic nie bede...benzyne zawsze mozna zagazowac, w Trzebini buduja teraz stacje na gaz ziemny...cena gazu poznizej zlotowke..ciekawe co to bedzie:)..takze silnik..uklad jezdy i blacha najwazniejszą kwestią...bo golfik sam w sobie jest b.ładny, myslalem jeszcze na polówka..ale mała jest,a tu niedlugo trzeba bedzie wrzucic fotelik na tylna kanape.Kombika nie chce bo jest brzydki bleee...

Napisano

> Hej witam wszystkich....mam taką prośbę...mianowicie mam zamiar

> zakupić golfa III, jakbyscie mogli mi cos doradzić...jaki silnik

> wybrac...czy diesel czy jakas benzyne do zagazowania

> pozniej...interesuje mnie raczej cos oszczedniejszego....no i na

> co uwazac przy kupnie...gdzie spojrzec czego posluchac....jestem

> zielony co do golfa a chyba sie na niego napaliłem :D:D...z gory

> dziękuje thx!! )) POZDROWIENIA!!!!

ja mam 1.8 90HP z LPG.

chcialem 1.9 TDI ale sa strasznie drogie

jezeli chodzi o zagazowanie to ten silnik jest idealny do gazu, poza tym pali 11l gazu w miescie przy dynamicznej jezdzie wiec jest calkiem oszczedny.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.