Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Marea - zapali i zgaśnie

Featured Replies

Napisano

Mam problem z mareą. Auto zapali ale nie wchodzi na obroty i po chwili gaśnie. Pierwszy raz usterka wystąpiła 2 tygodnie temu jak umyłem auto karcherem (nie wiem czy miało to jakiś wpływ czy zbieg okoliczności). Odpaliłem na lpg i auto jeździło. Później odłączyłem akumulator na jakiś czas i problem zniknął.

Dzisiaj znowu usterka wystąpiła ale odłączenie akumulatora jak na razie nic nie pomogło. Nie wiem czy ma to jakiś związek z tym myciem ale dziś mocno pada.

Napisano
  • Autor

Chciałem na próbę podłączyć pompę paliwa na krótko i na schemacie znalazłem że jest to brązowo biały przewód na złączach obok bezpieczników. Połączyłem to na krótko z grubym biało-czerwonym przewodem który również wchodzi do skrzynki z bezpiecznikami. Jednak żeby było łatwiej mi to spiąć tona moment wyciągnąłem wtyk od tego grubego biało -czerwonego przewodu. Odpaliłem i ... auto normalnie działało. W trakcie pracy silnika odłączyłem mój dodatkowy przewód i auto nadal paliło. Teraz już wszystko działa jak należy. Nie mam jednak pomysłu jaka była przyczyna? Może odłączenie tego grubego przewodu pomogło? Ostatnio jak odłączyłem aku to również zaczęło działać.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.