Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Z cyklu "cuda z Allegro"

Featured Replies

Napisano

Tak sobie przeglądam aż tu nagle taki kwiatek:

KLIK

A co mnie tak rozbawiło??

Jedno zdanie w opisie "Yamaha wymaga poprawek" w zestawieniu z tym co widać na foto grinser006.gifmlot.gif ... Pogratulować poczucia humoru sprzedającemu

Napisano

no ale o co afera, skoro wymaga poprawek faktycznie? po lekkim dzwonie, ale to sie wyklepie grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> no ale o co afera, skoro wymaga poprawek faktycznie? po lekkim

> dzwonie, ale to sie wyklepie

No ok, .. może się czepiam bo taki dzień mam dzisiaj ... ale mógł wprost napisać co jest .. a nie tak "na około" clown.gif

A tak przy okazji Josyp .... jak tam przgoda z Rometem sie rozwija??

Napisano

> A tak przy okazji Josyp .... jak tam przgoda z Rometem sie rozwija??

wstawilem nowa zebatke, co nieco obnizylo poziom drgan, doszla czesc czesci zamowionych (po miesiacu) ale ciagle nie mam najwazniejszej jednej - tym samym jezdze bez hamulca z tylu, motorek jakos jezdzi, pali ponizej 3 litrow, wiec ogolnie jestem zadowolony, tylko przeklinam dzien, w ktorym zgubilem srubke od gaznika - teraz ciagle sa z tym jakies problemy, a rozwiazania zastosowane sa najwyzej tymczasowe, no nic zobacze jak sie dalej potoczy sprawa, na razie przejechane ma niecale 2,4kkm pod moimi rzadami, a w sumie 5kkm

Ale wciaz bardzo tesknie za Suzi - ale co robic, albo osiagi albo spalanko grinser006.gif

Napisano

Moto wymaga wymiany lag,półek. XJ nie jest zarejestrowana. Za moto w takim stanie do rejestracji to jest zbyt wygórowana cena.

Napisano

Przyznam sie ze znam tego sprzedawce osobiscie, jest to chlopak ktory zajmuje sie targaniem takich sprzetow z przypadku, jedne naprawia inne nie (zazwyczaj nie rusza tych po mocnych dzwonach). Stara sie mniej szukiwac i zazwyczaj mowi co jest grane, a jesli nie mowi, to nie picuje moto tak "zeby za wszelka cene nie bylo widac".

Zeby bylo jasne, nie robie mu reklamy, porpostu bralem od niego GSR grinser006.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.