Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Co łączy Citroena C5 i Uno ??

Featured Replies

Napisano

Ano ten sam problem

Jakis czas temu C5 nie chial odpalic, po sprawdzeniu doszlismy ze to pompa. Nie dzialala, probowalismy w naczyniu z benzyna odpalac z aku i nic. Dopiero gdy przez pzypadek podlaczylo sie ja odwrotnie (odwrotna polaryzacja) to zaskoczyla i po ponownym poprawnym podlaczeniu zaczela chodzic.

Sitko bylo dosc brudne wiec wyczyscilismy je, pompe przeplukalismy woda pod cisnieniem i C5 dziala do dzis ale nadal czasami są male problemy.

Dzis rano moje uno nie chcialo odpalic. Doszlismy ze to pompa. Napiecie bylo podawane wiec ewidentnie to pompa. Oczywiscie poprawnie podlaczona + i - nie zadziałała.

Juz ja mialem rozwalac mlotkiem zeby zobaczyc na jakiej zasadzie dziala gdy sobie przypomnialem co bylo z C5.

Odwrotnie spolaryzowana ruszyla, po podlaczeniu prawidlowym chodzi, autko odpala (tym razem przy sprawdzaniu nie byla zanuzona w benzynie ale raczej przez 1 sekunde sie nie spali ). Nastepnie cala pompe pod cisnieniem wyplukalem z syfu...jeszcze czeka mnie wyczyszczenie baku bo syf syf syf....

Jezeli komus przydarzy sie takie cos, to zalecam ten sposob. Wiele osob moze pomyslec ze pompa jest zepsuta a ona tylko sie zaciela. Przyczyna moze byc syf z baku. Mam nadzieje ze juz sie nie zawiesi.

UWAGA: Przy wyjmowaiu pompy lepiej odlaczyc akumulator

Napisano

Powinieneś to zatytułować: Co łączy nasze wszystkie samochody?

Odpowiedź = syfne paliwo w tym kraju sick.gif

Napisano

> Powinieneś to zatytułować: Co łączy nasze wszystkie samochody?

> Odpowiedź = syfne paliwo w tym kraju

to samo z pompą przeżyłem crazy.gif poobklupaniu z pompy zaczą wylatywać niezły syf, potem jeszcze 500km pochodziła i zdechała całkiem teraz mam nową pompe niestety już nie orginał no.gif

Napisano
  • Autor

> to samo z pompą przeżyłem poobklupaniu z pompy zaczą wylatywać

> niezły syf, potem jeszcze 500km pochodziła i zdechała całkiem

> teraz mam nową pompe niestety już nie orginał

Mam nadzieje ze moja jeszcze pociagie..dzis autem przejechalem 50 km i bylo wszystko ok.

Pompe mam z Bosha wiec mozliwe ze to orginal, ale auto ma 10 lat wiec do konca nie jestem pewien.

Ile placiles za nowke?

Napisano

> to samo z pompą przeżyłem poobklupaniu z pompy zaczą wylatywać

> niezły syf, potem jeszcze 500km pochodziła i zdechała całkiem

> teraz mam nową pompe niestety już nie orginał

czesc. tez mam nowa pompe niestety nie orginalna i strasznie głsno pracuje, słychac ja w kabinie przy odpalonym silniku. Twoja tez robi tyle halasu?

Napisano

> czesc. tez mam nowa pompe niestety nie orginalna i strasznie głsno

> pracuje, słychac ja w kabinie przy odpalonym silniku. Twoja tez

> robi tyle halasu?

robi troche więcej niż orginalna ale przy włączonym silniku jej nie słychać, tylko po przekręceniu kluczyka dość wyraźnie słychać jak pracuje

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.