Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Czym pomalować deskę rozdzielczą

Featured Replies

Napisano

Poprzedni właściciel pomalował całą deskę czarną farbą z tym że farba się łuszczy jak ch....a,musiał bym ją zedżeć do końca i na nowo pomalować tylko czy są odpowiednie farby do plastików które by się nie łuszczyły niewiem.gif. Z deską musze coś zrobić bo w miejscach gdzie zeszła farba pojawiły się małe białawe plamki ,przebarwienia. Deska jest czarna, farba też ,może trzeba dać jakiś podkład czy coś takiego. Może nadała by się farba do skóry??

Napisano

sa specjalne farby i podklady do platikow

zapytaj w sklepie z lakierami do samochodów

Napisano

Ja bym kupił używkę i zmienił na oryginał. Teraz jest tego pełno wink.gif

Napisano

Może spróbuj czernidłem do plastików. Można kupić w każdym motoryzacyjnym. Tylko zapodaj najpierw na próbę w mało widocznym miejscu. Jak kolega Piterus wspomniał flokowanie byłoby najlepsze, ale niestety koszt o rząd wielkości większy niż specyfiki. I nie każdy lubi miśka w autku wink.gif.

Napisano

podklad do plasitko Motip i jedziesz z koksem

matujesz stara powierzchnie pryskasz podkladem motip i na to farba, na koniec jakims bezbarwnym zeby nie nierysowala powierzchnia w casie uzytkowania.

mialem tak w matizie konsole pomalowana pod kolor budy i nawet kluczykiem nieszlo za bardzo zadrapac wiec polecam

Napisano

Plastik to pikuś. Ale kolega chce pomalować całą deskę, a na niej jest coś w rodzaju skaju, w dodatku dość miękkie pod naciskiem.

Niedawno był wątek o renowacji skórzanej kierownicy. Tam ktoś zapodawał farbę do skóry.

Napisano
  • Autor

> Plastik to pikuś. Ale kolega chce pomalować całą deskę, a na niej

> jest coś w rodzaju skaju, w dodatku dość miękkie pod naciskiem.

Może się troszkę żle wyraziłem chodziło mi o plastiki t.j. przy radiu ,obudowa kierownicy i koło kolumny kierowniczej, za nieścisłość sorki.

Napisano

> Może się troszkę żle wyraziłem chodziło mi o plastiki t.j. przy radiu

> ,obudowa kierownicy i koło kolumny kierowniczej, za nieścisłość

> sorki.

no to jeśli o same plastiki to jak koledzy pisali. Musisz oczyścić te plastiki z resztek farby, odtłuścić, użyć podkładu do plastiku i na to farbę w jakim tylko sobie kolorze życzysz zlosnik.gif pozdro

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.