Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

tylna kanapa do astry F

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich astrowiczów mam takie skromne pytanie czy tylnie oparcie siedzenia w astrze F z 1996r ma taki sam rozstaw uchwytów i zaczepów co astra G z 1999 czy normalnie zamieniając oparcia będą one pasowały do siebie czy nie, a pytanie to zrodziło się z pomysłu zrobienia sobie kanapy z podłokietnikiem i akurat mam takie oparcie od astry 2-ki na oku, ale nie jestem pewny czy to da się zrobić.

za wszelkie podpowiedzi i pomoc dziękuje

Pozdrawiam smile.gif

Napisano

Witam

Powiedz po co kombinować z kanapą z astry G, skoro w astrach F fabrycznie były montowane tylne kanapy z podłokietnikiem który był odrazu tunelem do przewożenia dlugich rzeczy.

281111926-kanapa.jpg

Pozdro

Napisano
  • Autor

wiem że były w astrach F oparcia z podłokietnikiem ale z tych oparć co widziałem to są tylko te z materiałem welurowym a ja mam w swojej siedzenia z obiciem w granatowe paski "chyba najpopularniejsze" a nie widziałem z tym materiałem obicia połokietnika na tylnim oparciu, a to co mam na oku jest prawie podobne do tego co jedynie jest bardziej kanciaste frown.gif

Napisano

w astrach z ubogim wyposazeniem nie było podłokietnika z tunelem, nawet oparcie niebyło dzielone

Napisano
  • Autor

kanape to mam dzieloną a autko jest dość dobrze wyposażone więc nie uważam żeby była wersją ubogą tylko kwestia tego że tapicerka jest standardowa a 400 zł nie chciałbym wydawać na nowe fotele i kanape z weluru po to by mieć tylko podłokietnik z tyłu frown.gif

• 1 miesiąc później...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.