Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Super Pilne!!! Stoję nie mogę zapalic.

Featured Replies

Napisano

Potrzebuje pomocy. Zdechł mi i nie chce odpalić. ściągnolem wężyk od paliwa przy wtrysku i jak przekręcam kluczyk nie leeci paliwo. Czy przy pompie paliwa jest jakis bezpiecznik??? jak jest to w którym miejscu.???? Dodam iż zabrakło mi paliwa ale wlałem teraz 10 litrów i dalej nic. Pomocy.

Napisano

a podnieś kanape i wsłuchaj sie czy napewno nie chodzi pompa.

bezpiecznik ktorys jest ale zabij mnie niewiem ktory,

jak pompa nie działa to weź próbnik i zobacz czy prądu niema czy masy , bo czasem mase wrąbie i kicha.

a jak pompa działa . to ci być może filtr paliwa zawaliło syfem

Napisano
  • Autor

Wszystkie bezpieczniki i przekaźniki sprawdzone niestety dobre. Prąd do pompy dochodzi po przekręceniu kluczyka więc to chyba jednak popa poszła się dmuchac. Nie słychac jej wogóle. A że to MPI to niestety filtr się raCZEJ NIE ZAPCHAł. wIEC JUTRO TRZEBA KUPIć POPE I PODMIANKA.

Napisano

sprawdziles na samej pompie? dochodzi napiecie--pamietaj ze po zaplonie(bez rozrusznika) pompa kreci tylko ok 3sposluchaj uwaznie przy podniesionej kanapie i zdjetej oslonie pompy-jesli wczesniej bylo wszystko ok to probuj przelac ten przewod zalaczajac i wylaczajac zaplon(na sciagnietym wezyku z listwy wtryskow)

Napisano
  • Autor

Wczoraj tak robiłem, podłączyłem inna rurkę pod kruciec od paliwa i zasalłem nawet trochę. Ale niestety po przekręceniu kluczyka paliwo nie leciało z rurki dośc długo sie bawilem. A tak jak pisalem do pompy zasilanie dochodzi ale nie słychać żeby pracowała.:(

Napisano

no jesli napiecie jest "pewne"--mozna obciazyc zarowka---to niestety pompa padla

Napisano
  • Autor

> no jesli napiecie jest "pewne"--mozna obciazyc zarowka---to

> niestety pompa padla

Padła na 100% właśnie ją wyciągnołem i niestety po podłączeniu na krótko nie działa. frown.gif Juz nowa zamówiona będzie koło 17 niestety.

Napisano

apropo bezpiecznik z pompy masz za aku....

Napisano
  • Autor

> uderz w nią kilka razy -może ruszy.

Niestey nic jej to stukanie nie pomogło. Już siedzi nowa i wszystko smiga jak trzeba.

Napisano
  • Autor

> apropo bezpiecznik z pompy masz za aku....

Wczoraj tego nie wiedziałem wiec sprawdziłem wszystkie które były w komorze silnika i wszystkie były dobre. A te bezpieczniki po prawej stronie koło kompa od czego są??? Są tam 3 bezpieczniki i dwa czerwone przekaźniki.???

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.