Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ERROR Fiat Bravo 1.2 16V

Featured Replies

Napisano

Witam. Przeszukałem już wiele tematów ale nie znalazłem nic konkretnego odnośnie mojego problemu a mianowicie:

Po przekręceniu kluczyka na wyświetlaczu wyświetlają sie kilometry a po chwili komunikat ERROR który znika po chwili(po przejechaniu kilku metrów) Ten sam ERROR wyświetla sie po wciśnięciu przycisku od temperatury (tego nad włącznikiem nawiewu) Byłem na diagnostyce komputerowej ale nic nie wykazała... Czy może to być jakiś czujnik od temperatury? Może ma to coś wspólnego z klimatyzacją? Podobno jakiś czujnik jest na lusterku zewnętrznym? Mam to lusterko sterowane elektrycznie ale nie działa frown.gif (prawe) wolniej w (porównaniu z lewą) opuszcza sie i podnosi szyba (też prawa) Czy to może byś jakoś powiązane? Może miał ktoś podobny problem?Z góry dziękuje za jaką kolwiek pomoc.. Pozdrawiam!!!

Napisano

Jak nie masz czujnika to taki błąd daje

Tak więc pewnie Ci wiązka zgniła albo i co innego

Napisano

Na 99% problem są zaśniedziałe styki we wtyczce w drzwiach. Z szybą miałem podobnie. Kombinowałem już jak koń pod górę, rozbierałem drzwi, smarowałem prowadnicę różnymi cudami a pomogło rozłożenie kostki, podłubanie iglakiem i psiknięcie WD 40. cool.gif

Napisano
  • Autor

Spróbuje pobawić sie z tą kostką(jeśli ja gdzieś znajdę smile.gif )Jeżeli ktoś ma inne pomysły odnośnie mojego problemu czekam na pomoc.. Pozdro

Napisano

> Spróbuje pobawić sie z tą kostką(jeśli ja gdzieś znajdę )Jeżeli ktoś

> ma inne pomysły odnośnie mojego problemu czekam na pomoc..

> Pozdro

A jak Ty chcesz jej nie znaleźć? niewiem.gif

Napisano

> Spróbuje pobawić sie z tą kostką(jeśli ja gdzieś znajdę )Jeżeli ktoś

> ma inne pomysły odnośnie mojego problemu czekam na pomoc..

> Pozdro

error cli ci się wyswietla, znaczy coś z klimą nie bangla.

Moze być czujnik temp. zewnętrznej może co inne . Autodiagnostyke klimy zrób, opis jest na śmietniku.

Tylko podobno śmietnik nie bangla, a ja nie pamietam ile razy nawiewem trzeba było przekręcic żeby wywołać tą funkcje.

Napisano
  • Autor

Wyciągnąłem tą kostkę z drzwi ale wyglądała jak nowa, wyczyściłem styki ale to nic nie dało.. Możliwe ze ten czujnik temperatury w lusterku jest uszkodzony... ERROR jak był tak jest...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.