Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Wadliwy przełącznik kierunków/świateł długich i mijania?

Featured Replies

Napisano

Witam. Na stronie WoA jest artykuł o naprawie tegoż przełącznika. U mnie jest coś nie tak- gdy chcę zmienić na długie światła to powinny się zapalić jak cała dźwignia wskoczy na swoje miejsce do przodu, jak wiem jest to jakie 3cm, a u mnie zapalają się jak pchnę do przodu delikatnie nawet 2mm, dlatego czasami na wybojach dźwignia lata i się zapalają i gasną długie. Czy to jest naprawialne i co może być powodem, czy ktoś miał takie zjawisko? Pozdrawiam.

Napisano

Witam!

Podobna sytuacja jest na tej stronie, tyle ze troche nizej.

Czytac kolego, wszystko jest do zrobienia, rozebrac i zobaczyc co sie stalo.

W zasadzie to wszystko jest opisane a jak brak zdolnosci manualnych - zakupic grinser006.gif

Napisano
  • Autor

> Witam!

> Podobna sytuacja jest na tej stronie, tyle ze troche nizej.

> Czytac kolego, wszystko jest do zrobienia, rozebrac i zobaczyc co sie

> stalo.

> W zasadzie to wszystko jest opisane a jak brak zdolnosci manualnych -

> zakupic

No i rozebrałem i nie wiem czy dobrze złożyłem bo nie mam świateł mijania, ciągle świecą długie światła a wraz z nimi kontrolka długich świateł. Mam tylko postojowe a następnie długie, machając dźwignią do przodu i tyłu nic nie daje ciągle długie?? Nie wiem co spieprzyłem ale niech ktoś pomoże kto jest zorientowany w temacie:(

--

ok dzięki temu http://astra.autokacik.pl/technika/napraw/przelacznik/przelacznik.html dałem radę złożyć, ale tym razem muszę mocniej cisnąć do siebie aby mrugać długimi :/...

Napisano

Ja ten przełącznik rozbierałem w sumie ze dwadzieścia razy zanim mi się udało wszystkie blaszki odpowiednio podoginać. Więc jak masz cierpliwość to próbować, próbować, próbować (jak masz omomierz to sobie możesz sprawdzać w domu czy odpowiednie blaszki są zwarte wtedy kiedy trzeba, a jak nie to przy samochodzie smile.gif ). A jak nie masz ochoty, cierpliwości, siły to nowy zamiennik kosztuje coś około 40zl chyba. zlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.