Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Szarpanie w przedziale 1-3 tys obrotów

Featured Replies

Napisano

Witam wszystkich. Walcze z moją astra już od kilku dni.W przedziale pomiędzy 1,5-3 tys. obrotów przy dodawaniu gazu auto zaczyna szarpać. Napisze jeszcze co sprawdzalem.Przewody i świece nowe, egr wymieniony bo błedy dawał.Założyłem dodatkową mase.Tak samo sie zachowuje na gazie i na benzynie.Juz nie mam pomysłów c mu może być.Może ktoś z was coś pomoże. Dzieki z góry i pozdrawiam

Napisano

poduszki skrzyni, silnika...

a może zapłon ( kąt)

Napisano

Problem kilkakrotnie poruszany na tym forum zapraszam do lektury tego wątku klik

Pozdrawiam

Napisano
  • Autor

Po pracy jade do warsztatu i sprawdze poduszki bo ostatnio jak przyduszalem czasem silnik to pojawiało sie stukanie w lewej części komory silnika takie stukanie jakby od poduszki.Dzięki za podpowiedź

Napisano

> Problem kilkakrotnie poruszany na tym forum zapraszam do lektury tego

> wątku klik

> Pozdrawiam

Panowie u mnie nie ma stukania jak jest przy poduszkach ani nie robi kangurki wink.gif a to przeglądałem i żadnego sensownego usprawiedliwienia dla tej przypadłości nie znalazłem. Poduszki są ok, auto ogólnie żyleta dopiero co miałem przegląd a to jest tak dziwne że bardzo ciężko wyłapać przyczynę, ponieważ czasami to jest odrazu a czasami po czasie, czasami na zimnym silniku a czasami na ciepłym za cholerę nie idzie tego powiązać z niczym. Początkowo myślałem że to paliwo, potem filtr zastanawia mnie jeszcze przepływomierz. Ale gdyby cokolwiek było walnięte miałbym wygnał po podłączeniu do kompa a tu nic a nic.

Napisano
  • Autor

Cały wekend pracy przy aucie.Wymieniona poduszka pod silnikiem (faktycznie była pęknieta) ale niestety nic to nie dało. Wręcz przeciwnie auto na benzynie chodzi jeszcze gorzej(zaczyna bujać autem przy dodawaniu gazu od 2 biegu wzwyż).Już mi ręce i majtki opadają.Ratujcie co może być jeszcze nie tak!!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.