Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Progi, podłoga, dziury.

Featured Replies

Napisano

Witam,

UNO CLIP 994/1998/5-D. To dobre auto.

Jestem przed wymianą progów i naprawą podłogi. Góra progów jest jak nowa, niestety dół, łączenie podłogi z progiem dziury , szczeliny , masakra. Pytanie jest takie, wstawiać całe progi (, czy można podciąć (w którym miejscu najbezpieczniej, fachowo. i czy tak można) i wstawić tylko dół, mam Mig , będę robił sam.

Dziękuje za wszelkie wskazówki.

Napisano

Jeśli masz migomat to nie będzie trudno... Ja niestety nie mam i już 3 dzień się bawie z tym badziewiem... Najlepiej zedrzyj rdze szczotką drucianą i jak blacha w progach i podlodze będzie w miare gruba to pozostaje tylko przyspawywanie kawałków nowej... ja to akurat nitowałem i nieszczelności uzupełniłem bitexem.. a jakieś większe szpary zatkałem matą szklaną i żywicą... Ja już jutro może będe kończył...POWODZENIA:)

Napisano

> Jeśli masz migomat to nie będzie trudno... Ja niestety nie mam i już

> 3 dzień się bawie z tym badziewiem... Najlepiej zedrzyj rdze

> szczotką drucianą i jak blacha w progach i podlodze będzie w

> miare gruba to pozostaje tylko przyspawywanie kawałków nowej...

> ja to akurat nitowałem i nieszczelności uzupełniłem bitexem.. a

> jakieś większe szpary zatkałem matą szklaną i żywicą... Ja już

> jutro może będe kończył...POWODZENIA:)

jak są dziury i rdza to niestety trza gumówkę do ręki wziąść, nie ma sensu szczotką się bawić, powycinać, i wspawać blachę, podkład, farba, bitex i gitara.

Napisano

Powiem ci szczeze ze wolalbym wyciac caly i tak tez robilem niz pierdaczyc sie z docinaniem spawaniem tak dlugiej lini. Pozniej jeszcze szlifowaniem i szpachlowaniem bo baranek raczej tego zbytnio nie ukryje. Jesli wymienisz progi w calosci to spawanie posostanie ci w wiekszosci punktowe. na krawedzi od spodu i u gory pod uszczelkami drzwi. Jedynie co to na slupkach do dluzszego spawania i szpachlowania ale to lepsze do wyprowadzenia. Milej zabawy Nastaw sie na 2 dni pracy srednio po jednym dniu na prog i duzo przymiarek rob zeby sie nie okazalo ze ci sie drzwi nie zamkna. Milej zabawy. waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.