Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki komputer?

Featured Replies

Napisano

Witam. Planuje zagazowac astrę z silnikiem 1.8v o mocy 84 konie. jakich podzespołów uzyc. Dobre opinie słyszałem o reduktor Tomasseto Alaska ,listwa Planijet. No i kwestia komputera co lepsze Stag 300, zenit czy może Sirocco?! W moich okolicach macherzy najchętniej wrzucają Stag-a 300. Czy to kwestia ceny czy rzeczywiscie taki dobry??

Napisano

Ja bym rozważył zakup kompa firmy KME pod nazwą DIEGO G3.Ma więcej ustawień od STAG300.

Napisano

> Ja bym rozważył zakup kompa firmy KME pod nazwą DIEGO G3.Ma więcej

> ustawień od STAG300.

Ale STAG300 ma jednak więcej dobrych opinii. Jest bardzo popularny a co za tym idzie sprawdzony w boju.

Napisano

> Ja bym rozważył zakup kompa firmy KME pod nazwą DIEGO G3.Ma więcej ustawień od STAG300.

W diego do konfiguracji potrzebne jest specjalne urządzenie. Jak założą dobrze, to będzie ok. ale jak coś będzie nie tak, to większe problemy z własną konfiguracją ...

Napisano

A czy da się to urządzenie kupić?W tym diego to ustawienie co było by dla mnie dobre to przełączenie na benzynę po przekroczeniu ustawionego czasu wtrysku,być może w stag 300 za jakiś czas też to będzie.

Napisano
  • Autor

Dzięki za info!Ostatecznie założyłem instalację opartą o 4gas 4/stag300. Ale przyznaje ze wynikło to też z tego że większość zakładów w okolicy montuje ten zestaw, stąd łatwiej o magików do wyregulowania. Do tego Tomassetto Alaska i żółty Valtec.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.