Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Fotele SWIFT

Featured Replies

Napisano

jak włożyć co trzeba przerobić zanabyłem takie wczoraj ale wydaje mi sie ze te szyny coś nie pasuja prosze o pomoc jakis manual czy coś ewentualnie fotki bardzo prosze

Napisano

tak jak wszystkie nieseryjne fotele.

1. odkrecasz/demontujesz fabryczne szyny.

2. kupujesz katownik/ceownik (stalowy 3mm, alu 5mm), mierzysz otwory w nowym fotelu i w podlodze samochodu, ew. w szynach od foteli z cento.

3. wiercisz w wymierzonych miejscach dziury

4. malujesz proszkowo spasowane mocowania

5. skladasz wszystko i d. nie zawracasz...

zlosnik.gif

Napisano

> jak włożyć co trzeba przerobić zanabyłem takie wczoraj ale wydaje mi

> sie ze te szyny coś nie pasuja prosze o pomoc jakis manual czy

> coś ewentualnie fotki bardzo prosze

Zrobił bym kilka foto ale nie mam możliwości, musisz zrobić blaszki w kształcie litery Z odmierzyć otwory, przewiertać i poskręcać zlosnik.gif

Napisano

> 5. skladasz wszystko i d. nie zawracasz...

Toś mu pojechał zlosnik.gif

Napisano

> jak włożyć co trzeba przerobić zanabyłem takie wczoraj ale wydaje mi

> sie ze te szyny coś nie pasuja prosze o pomoc jakis manual czy

> coś ewentualnie fotki bardzo prosze

mam ceowniki na zbyciu sprzedam po taniości odmierzone długości już, montaż tego łatwy i przyjemny nie ma większych problemów masz prąd wiertarkę i kątówkę i najlepiej nowe śruby to długo ci to nie zajmie pozdro zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

jutro postaram ci sie zobrazowac co i jak , jak mam u siebie zrobione, ja mam zachowane fabryczne szyny wiec fotel jezdzi w przod i w tyl. Musisz miec katowke bo troche bedzie trzeba uciac, wiertarke , nowe dlugie sruby i profil zamkniety 2x2. jutro porobie foty to bedziesz wiedzial co i jak

Napisano

> jutro postaram ci sie zobrazowac co i jak , jak mam u siebie

> zrobione, ja mam zachowane fabryczne szyny wiec fotel jezdzi w

> przod i w tyl. Musisz miec katowke bo troche bedzie trzeba

> uciac, wiertarke , nowe dlugie sruby i profil zamkniety 2x2.

> jutro porobie foty to bedziesz wiedzial co i jak

Ja też byłbym wdzięczny za jakieś foto bo kumpel ostatnio podrzucił mi jakieś fotele nie wiem z czego (on też nie) i może da sie coś z nimi zrobić grinser006.gif

Napisano

mam fotele IG i u mnie podstawa wygląda tak oczywiscie nie pomalowana i bez uchwytu przesuwania smile.gifwink.gif281560496-asdasd.JPG

post-117914-14352498152021_thumb.jpg

Napisano

> jutro postaram ci sie zobrazowac co i jak , jak mam u siebie

> zrobione, ja mam zachowane fabryczne szyny wiec fotel jezdzi w

> przod i w tyl. Musisz miec katowke bo troche bedzie trzeba

> uciac, wiertarke , nowe dlugie sruby i profil zamkniety 2x2.

> jutro porobie foty to bedziesz wiedzial co i jak

za późno kolega ma już ładnie zamontowane foteliki na ceownikach odwiedził dziś moja wyspę i się pobawiliśmy trochę choć jego pani nie była zadowolona hehe zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif jak zawsze bez skaleczeń i krwi się nie obeszlo ale kolega Darek się pochwali na pewno jak wróci tu zlosnik.gif

Napisano

> Ja też byłbym wdzięczny za jakieś foto bo kumpel ostatnio podrzucił

> mi jakieś fotele nie wiem z czego (on też nie) i może da sie coś

> z nimi zrobić

poka jakie masz fotele a pomogę naprawdę na ceowniku idzie wszystko ładnie zamieścić

Napisano

> mam fotele IG i u mnie podstawa wygląda tak oczywiscie nie pomalowana

> i bez uchwytu przesuwania

Jaką mają szerokość te twoje fotele? bo nie wiem czy te od kumpla da rade wogóle wcisnąć do cienkiego biglaugh.gif

Napisano

> mam fotele IG i u mnie podstawa wygląda tak oczywiscie nie pomalowana

> i bez uchwytu przesuwania

strasznie dużo roboty nie prościej było dwa ceowniki przykręcasz do podłogi i do tego potem fotele tak jak mówię jest łatwo i przyjemnie zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> poka jakie masz fotele a pomogę naprawdę na ceowniku idzie wszystko

> ładnie zamieścić

Zrobie jutro fote tych taboretów i podbije do ciebie na priva 20.GIF

Napisano

no to luzik, na pewno bede DUZO wygodniejsze niz seryjne taborety 893goodvibes.gif

Napisano

> Jaką mają szerokość te twoje fotele? bo nie wiem czy te od kumpla da

> rade wogóle wcisnąć do cienkiego

Jest ciasno bardzo i mieszczą sie na styk ale ile mają nie mam pojecia

>strasznie dużo roboty nie prościej było dwa ceowniki przykręcasz do podłogi i do tego potem fotele tak jak mówię jest łatwo i przyjemnie

no jakos nie bardzo bo przesuw mam z cinkusa zresztą u mnie bylo tylko takie wyjscie , wsumie jakos nie moge zobrazowac sobie w głowie twojej wizji zeby.GIF ale bede chetny zobaczyc jesli masz mozliwosc pokazania smile.gif oczywiscie moje fotele nie wyglądają tak są w skórze

Napisano
  • Autor

hehe no tak latwe i przyjemne smile.gif tylko trzeba sie uzbroic w neimala cierpliwosc oraz ostre i duzo wiertel bo jak to wiertla lubia sie tepic zeby.GIF fotelik jeden zamontowany narazie nie ma sie czym chwalic dzieki Ci bardzo damian za pomoc nie obeszło by się bez Ciebie smile.gif myślę że skończe pod koniec tygodnia i się pochwale smile.gif

Napisano

> no to luzik, na pewno bede DUZO wygodniejsze niz seryjne taborety

z tego co siedziałem w nich to super są i wygodne tez, naprawdę fajne ale trudów trochę było z tym szerokie są zlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> tylko takie wyjscie , wsumie jakos nie moge zobrazowac sobie w

> głowie twojej wizji ale bede chetny zobaczyc jesli masz

> mozliwosc pokazania oczywiscie moje fotele nie wyglądają tak

> są w skórze

wiesz co nie chce mi się szukać fotek ale masz ceownik i mocujesz do podłogi a u góry mocujesz szyny z fotelem oryginalne z tych foteli to tyle nie kumasz??????? czy rozjaśniłem umysł hmm.gifhmm.gif

Napisano

> hehe no tak latwe i przyjemne tylko trzeba sie uzbroic w neimala

> cierpliwosc oraz ostre i duzo wiertel bo jak to wiertla lubia

> sie tepic fotelik jeden zamontowany narazie nie ma sie czym

> chwalic dzieki Ci bardzo damian za pomoc nie obeszło by się bez

> Ciebie myślę że skończe pod koniec tygodnia i się pochwale

a co nie było łatwo i przyjemnie hhe trochę więcej chodzenia z auta na działkę dlatego czas uciekał ale jest dobrze masz wzór teraz zrobisz jak mówiłem i po sprawie godzina max2 roboty kolego i milo było poznać ciebie i panią aż milo się pracowało hehe grinser006.gifgrinser006.gif a to ze robiłem to , to tylko ze lubię modzić i tyle nie ma za co dziękować polecam się na przyszłość zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano
  • Autor

heh moze i to brzmi skompliowanie ale po dzisiaj jestem juz bogatszy o nowe doswiadczenia zeby.GIF takze naprawde nie jest to trudne tylko trzeb miec troche wiertel zeby.GIF bo material twardy jak cholera

Napisano

> heh moze i to brzmi skompliowanie ale po dzisiaj jestem juz bogatszy

> o nowe doswiadczenia takze naprawde nie jest to trudne tylko

> trzeb miec troche wiertel bo material twardy jak cholera

no twardy musi być ale jak przykręcisz to się da auto za fotel podnieść zlosnik.gifzlosnik.gif i ludzi otyłych tez wsadzisz i się nie zarwie tongue.giftongue.gifgrinser006.gifgrinser006.gif

Napisano
  • Autor

no ja to tam mysle ze bardziej Cie tam ta pani cieszyla zeby.GIF no ale gdybym jezscze cos mial do zrobienia to kierunek KnuRóW i modzimy nie ma problema spać gdzie jest smile.gif hehe

Napisano

> no ja to tam mysle ze bardziej Cie tam ta pani cieszyla no ale

> gdybym jezscze cos mial do zrobienia to kierunek KnuRóW i

> modzimy nie ma problema spać gdzie jest hehe

no pewnie ze jest gdzie mała farelka grzejnik i śpi się tam jak ta lala ale jak skończymy to będzie tam kominek wiec będzie gorąco i pani nie zmarźnie bo mi tam ciepło było a jak zauważyłeś mało czasu miałem zerkać na panią bo zajęty modami bylem heh zlosnik.gifzlosnik.gifzlosnik.gif

Napisano

> z tego co siedziałem w nich to super są i wygodne tez, naprawdę fajne

> ale trudów trochę było z tym szerokie są

dlatego ja nie montowalem na katowniku tylko na profilu zamknietym 2x2 i bylo juz bez problemu, weszly idealnie

Napisano

> wiesz co nie chce mi się szukać fotek ale masz ceownik i mocujesz do

> podłogi a u góry mocujesz szyny z fotelem oryginalne z tych

> foteli to tyle nie kumasz??????? czy rozjaśniłem umysł

no mniej wiecej mam to zobrazowane i wiem o co chodzi hehe wink.gif bede robil jeszcze jednego CC to zastosuje własnie w taki sposob smile.gifcool.gif

Napisano

> no mniej wiecej mam to zobrazowane i wiem o co chodzi hehe bede

> robil jeszcze jednego CC to zastosuje własnie w taki sposob

to się ciesze ze pomogłem i uświadomiłem jak nie będziesz wiedział czegoś daj znać to pomogę zlosnik.gifzlosnik.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.