Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

siec CAN i connect OBN

Featured Replies

Napisano

Witam! Ja z uporem maniaka powracam do tematow zwiazanych z fabryczna nawigacja wink.gif Tym razem mam problem z siecia CAN. Moj wytrzeszcz (dobrze wyposazony activ) mial fabryczna instalacje radiowa, ale sieci CAN to ja nie znalazlem smile.gif Narazie jezdze z RNS 3, ale zakupiona na alledrogo, wiec chyba CAN check zdjety, bo smiga jak ta lala. Jako ze chcialem miec nawigacje i mp3 w jednym (na razie uzywalem wspomnianej rns i blaupunkt compact drive), zanabylem connect OBN.

Urzadzenie to bedzie z ASO wiec komplet, papiery, karta kodowa, CD itp.. ale napewno nie

bedzie mieszane softwearowo. Pytanie: bedzie to smigac bez CAN czy nie? Kolega kdawid powiedzial

ze CAN to tylko sygnal z body wiec moze ma ktos info jak to ustrojstwo zrobic? Bede wdzieczny za info.

Pozatym szukam kazdych informacji nt. OBN. np. gdzie jest oryginalny mikrofon. Nawet w ASO nie umieja mi pomoc.

Z epera tez niewiele kumam i nie wiem czy OBN to 263 czy 269. zreszta tak czy siak mikrofonu znalesc nie moge, choc podejrzewam ze wystepuje pod urocza nazwa "adapter":-)

btw. rns3 i compact drive do sprzedania biglaugh.gif, pozatym na alledrogo jest RNS 4, w.g. mnie warto kupic, bo czyta plyty dx wiec te najnowsze (i gada po polsku!)

Napisano
Citymatic pisal, ze CAN można podciągnąć z licznika. A czy Ci będzie dzialac?? nie wiem, może byc teoretycznie tak, że w body nie ma opcji do działania tego urządzenia i nawet jak CAN podepniesz to i tak sie jej zalączyć nie bedzie dało.
Napisano
  • Autor

> Citymatic pisal, ze CAN można podciągnąć z licznika. A czy Ci będzie

> dzialac?? nie wiem, może byc teoretycznie tak, że w body nie ma

> opcji do działania tego urządzenia i nawet jak CAN podepniesz to

> i tak sie jej zalączyć nie bedzie dało.

Kurcze to sie zmartwilem, myslalem ze bedzie prosciej confused.gif Niestety CityMatic ma zablokowane wiadomosci prywatne... Jakby ktos inny mial info co ciagnac i jak to niech smialo sie wypowiada zlosnik.gif

Pozatym ciekawostka, na ebay znalazlem takie cudo:

KLIK

To by chyba CAN symuluje, tylko ta cena...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.