Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Astra H - Emisja spalin

Featured Replies

Napisano

Jadąc dzisiaj około 80km/h zapaliła mi się kontrolka od emisji spalin. Samochód stracił moc. Po naciśnięciu mocniej gazu lekko przyśpieszał ale nie tak jak zazwyczaj. Po wyłączeniu i ponownym uruchomieniu silnika wygląda na to że jest wszystko ok. 3 dni temu to samo mi się przytrafiło, przez te 3 dni przejechałem około 100km i nie było problemów. Co to może być za problem jakieś pomysły? Na wszelki wypadek zatankowałem do dzisiaj do pełna 98 na innej stacji niż zazwyczaj, bo być może ostatnio jakiś badziew zatatnkowałem, chociaż dość dziwne bo już 2 lata tam tankuje i nie było problemów do dzisiaj.

Napisano

To w H jest osobna kontrolka od emisji spalin?

Napisano

> To w H jest osobna kontrolka od emisji spalin?

W H są 2 kontrolki "czek": samochód z klluczem oznacza "usterkę elektorniki" ogólnie, bez rozróżnienia silnik / skrzynia automatyczna / nie wiem co jeszcze. Jest i druga kontrolka która przypomina "czek" z wcześniejszych opli i w instrukcji jest opisana właśnie jakoś tak kulaw, coś z emisją wink.gif

A co do usterki to tzreba odczytać błedy.. Można specjalizowanym narzędziem (ale trudniej o takie bo z CANem tzreba), można też próbowac "wymrygać" problm metodą na gaz i hamulec. A tam się nie da czasem błedów wycztać przy pomocy tego "mida" ?

EDIT:

tu klik

Interesuje cię od momentu "uzupełnienie".. A lista kodów z excela..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.