Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Oświetlenie

Featured Replies

Napisano

Mam problem ze światłami mijania, czyli z tak zwanymi do jazdy, a mianowicie, jak kupiłem mojego unusia to wszystko było ok, jednak spaliła mi się przednia prawa żarówka, wymieniłem ją i z tyłu też musiałem wymienić, bo też się spaliła. Do tego na złość spalił mi się bezpiecznik, więc i jego też wymieniłem, a teraz mam problem tego typu, że tył świeci prawidłowo, a przód mi świecą tylko postojowe (obojętne jakie położenie włącznika świateł), a jak włączę długie to mi się dopiero włączają światła mijania. Więc w sumie dochodzi do tego że nie mam długich. Bezpieczniki są ok, bo je wymieniałem, wszystkie od świateł na nowe, mimo tego że tylko jeden był spalony.

Ma ktoś jakiś pomysł jak rozwiązać ten problem, żeby wszystko świeciło tak jak powinno? niewiem.gif

Napisano

na twoim miejscu sprawdziłbym żarówkę czy jedno włókno nie jest spalone, później kable w kostce - czy jest dobre połączenie lub czy nie są pozamieniane. Jeśli to nie pomoże to będziemy kombinować dalej. smile.gif

Napisano

no ok, dzisiaj to posprawdzam i dam znać co jest dalej grane

Sprawdziłem i niestety kaszana, kabla są ok, żarówki dobre, tak myślę czy czasem coś z przekaźnikiem nie jest, tylko muszę znaleźć który odpowiada za światła...

Napisano

W Uno szwagra rozleciał się włącznik świateł, rozsypały się styki i coś tam się połamało. Efekt był podobny tylko postojowe i długie. Kupił na szrocie i wszystko wróciło do normy.

Napisano

> W Uno szwagra rozleciał się włącznik świateł, rozsypały się styki i

> coś tam się połamało. Efekt był podobny tylko postojowe i

> długie. Kupił na szrocie i wszystko wróciło do normy. w najbliższym tygodniu wybiorę się do elektryka niech zbada mój pojazd...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.