Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przymierzam sie do kupna 535i ew. M5

Featured Replies

Napisano

Witam,

mam zamiar kupic takie autko z rocznika 89-92. Najlepiej zeby byla z LPG. Co sadzicie o tym modelu, na co zwrocic uwage ?? Znalazlem kilka ogloszen w necie. Jesli mozecie to looknijcie i powiedzcie czy sa warte uwagi:

1

2

3

4

i

M5

Napisano

jak juz szukasz zlpg to pzrynjamniej zeby była 2-3 generacja a najlepiej 4, t z 4 linku ma gaz naśrube niw iem kto takie druciarstwo zrobił ale długo to nie pojeździ jeszce na tak duzym silnik 3.5 litra i do tego kolo pisze ze spala 15 litrów gazu icon_eek.gifsciana.gifto ja jak miałem łade 1500 to mi paliła 12-15 litrów smirk.gif a tu chyba kolo ma pzrkreconą tę śrubę na max i pewni czesc zworów już wypaliło hehe, chyba najlepiej wyglada ta m5 i ta z 1 linku

Napisano

> Witam,

> mam zamiar kupic takie autko z rocznika 89-92. Najlepiej zeby byla z

> LPG. Co sadzicie o tym modelu, na co zwrocic uwage ?? Znalazlem

> kilka ogloszen w necie. Jesli mozecie to looknijcie i powiedzcie

> czy sa warte uwagi:

> 1

> 2

> 3

> 4

> i

> M5

IMo to ten silnik srednio nadaje sie do gazu, a juz jak to zostalo napisane na pewno nie do taniej instalki. Kolega niedawno zanabyl taka 535 - zaraz zagazowal i cieszyl sie jak dziecko ze pali mu mniej niz poprzednie 520 hehe.gifscrewy.gif (tez z LPG) - wlasnie wysr** sie glowica grinser006.gif - malo tego jezdzil tak jeszcze przez kilka dni - w koncu beta polegla na dobre - juz nawet rozrusznikiem nie kreci - mowil mi cos o siakims przekazniku - co to odcina rozrusznik...bla, bla...ja wiem jedno - juz nie jezdzi frown.gif

P.S. Nie mam nic do LPG, bo go sam uzywam - ale BMW to fajne auta i nie wszystkie powinny / lubia gaz oslabiony.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.