Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Pompa wtryskowa 1.7DTI cieknie

Featured Replies

Napisano

Czy ktoś z kolegów forumowiczów miał taki problem?? U mnie rok temu przepuszczał elektrozawór na wtyczce i olej napędowy dochodził poprzez kable aż do jednostki sterującej była mokra wewnątrz jak ktoś coś takiego zaobserwował to niech wymieni jego bo ON potrafi zniszczyć piny w niej, który według ASO jest nie do wymiany ("nie ma części do pompy wtryskowej"). Aktualnie gdzieś mi cieknie z góry nie widać bo jest pianka i musiałbym ją wymontować Z dołu wygląda to pomiędzy blokiem a pompą. Czy komuś ciekło z jakiegoś czujnika i jeżeli tak to z którego? Jak wyczytałem taki objaw może się pojawić jak trafiło się kiepskiej jakości ON za dużo siarki (Tankuję na tzw. firmówkach). I drugie pytanie mam pompę z "Reichu" tylko nie była zablokowana śrubą co robi się podczas np: wymiany paska czy jeden obrót pompy to cały cykl wtryskowy?? confused.gif. Jeżeli zablokuję pompę w położeniu, w którym wymienia się pasek rozrządu (tą zapasową - kupiłem ją aby dostać elektrozawór teraz wiem iż można go dostać w Boschu) to będę mógł ją zamontować? Cieknie teraz mi z czegoś innego ale pompa jest w piance (wygląda jak ocieplenie) i nie widać skądDzięki za podpowiedzi i Pozdro.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.