Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

CC 700 HELP !!!

Featured Replies

Napisano

A więc mam taki problem z moim CC... Postaram sie to jak najlepiej opisać... CC 700 gaźnik FOS. Na codzień autko jeździ normalnie. czy zimno , czy ciepło odpala bez ssania i jeździ jak marzenie. Jaja zaczynają sie jak jest taka jesienna pogoda (mokro i deszczownie). Otóż jak rano wyjeżdżam z garażu to jest wszystko OK. odpala normalnie , wolne obroty ok. Do pracy mam ok 5km. i zajeżdżam na miejsce a w moim CC wolnych obrotów brak. Normanie obroty zwalniają , zwalniają aż zgaśnie. I najlepsze to to , że jak go odpale po chwili znów to wolne obroty znów są normalnie. Doszedłem do wniosku , że ewidentnie dostaje gdzieś wilgoci. Rozebrałem już cały gaźnik , nowe uszczelki , wyczyszczony itp. Nowy filtr powietrza , świece i przewody zapłonowe. i dalej to samo. Już nie wjem co dalej wymieniać ?! Miał może ktoś taki problem ? Może cewke wymienić ? Albo jakiś czujnik świruje ?

Napisano
  • Autor

> A dolot ciepłego powietrza masz?

nie. mam stożkowy powietrza otwarty. Ale już tak jeżdze 4 lata i zawsze było Ok !

Napisano

> nie. mam stożkowy powietrza otwarty. Ale już tak jeżdze 4 lata i

> zawsze było Ok !

zawsze musi być ten pierwszy raz grinser006.gif teraz jest strasznie wilgotno i pare stopni na plusie to gaźnik może obladzać u mnie to zawsze tak było jak nie miałem chwytu ciepłego powietrza

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.