Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

gaz w pandzie 1.2 POMOCY!!!

Featured Replies

Napisano

witam

Chciałem opisać mój problem z instalacja gazową jaką mam. Posiadam instalacje firmy LOVATO odziwo była montowana we fiacie autoryzowany serwis. Walcze z tą dolegliwościa juz od samego poczotku jej założenia czyli od roku. Już poprostu nie ma siły do tego gazu a w czym tkwi problem a w tym że falują obroty na biegu jałowym co po jakims czasie prowadzi do zgaśniecia silnika najczesciej na skrzyżowaniu, byłem juz chyba na 20 regulacjach nic wymiana kompa steryjacego gazem (podobno przez niego nie dalo sie ustawic tych obrotów) nic wymiana kabli WN nic swiec nic filtra gazu nic kasowanie luzu zaworów nic podniesienie temp. przelaczania gazu nic. to co zauważyłęm to to że w lecie te objawy wystepuja troche mniej ale w zimie to tragedia auto stalo u gazownika juz wiele razy czasami pomagało chodziło ładnie nagle po jakimś czasie znowu to samo i tak w kółko już kiedyś nawet czyściłem przepustnice, silnik krokowy przez jakis krótki okres było dobrze potem znowu, gdy silnik podciągałem na wysokie obroty poprostu go mocno przegazowałem na trasie było troche lepiej, ale znowu na krótko jeśli ktoś mogł by mi pomóc to bardzo bym prosił o jakieś rady z góry dziękuje

pozdro i Wesołych Świąt

Napisano

w mojej firmie tez jest panda ktora ma podobne zachowanie, ale ta ma silnik 1,1 i inst. tartarini, tez twierdza ze to wina kompa, ale firma probuje cos tam zrobic najtanszym kosztem i reguluje to co sie da, na razie jakos jedzi ale rozwiazania problemu tez nie ma... sprobuje potankowac na roznych stacjach, moze to wina gazu

Napisano
  • Autor

> w mojej firmie tez jest panda ktora ma podobne zachowanie, ale ta ma

> silnik 1,1 i inst. tartarini, tez twierdza ze to wina kompa, ale

> firma probuje cos tam zrobic najtanszym kosztem i reguluje to co

> sie da, na razie jakos jedzi ale rozwiazania problemu tez nie

> ma... sprobuje potankowac na roznych stacjach, moze to wina gazu

To widze nie tylko ja mam ten problem

kurcze tak z gazem nie ma problemu przyspiesza super wszytko dobrze tylko te wolne obroty czasmi komp wariuje i przełacza sie na benzyne i tak pika cały czas frown.gif to wystepuje jak mocno spadnma obroty. W lecie te obroty skaczą najpierw powoli potem troche mocniej potem znowu wolniej i tak non stop az zagaśnie a niekiedy tylko troche je czuć jak są niestabilne

Napisano

w tej pandzie tak sie przelaczalo ze zepsul sie w koncu przelacznik od gazu, a gasnie jak sie wrzuci na luz np przy dojezdzie do skrzyzowania, wiem tylko tyle ze moze miec na to wplyw to ze przy nie do konca rozgrzanym silniku przelacza sie (samoistnie lub recznie) na gaz, wszystko tam wariuje i cos sie psuje od tego (nie mam pojecia co), ja zawsze przejade z 10km zanim przelacze recznie na gaz i wszystko jest w miare.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.