Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

zbyt głośny wydech Maryśka 1.6

Featured Replies

Napisano

Witam

Musiałem wymienić wydech ponad rok temu,wymyśliłem że coś zmienie sobie i końcowy tłumik zamieniłem na tłumik MONTI z dwoma owalnymi końcówkami.Na początku było fajnie,teraz środkowy tłumik znowy się przepalił i tu jest pies pogrzebany. Nie bedę wymieniał tłumika co roku,bo zewnątrz jest git tylko się wypala w środku. A tak już huczy że wytrzymać nie idzie jak sie gdzieś dalej jedzie . Czy jest jakis zamiennik ,który wytrzyma dłuższy przebieg??? przyzwyczaiłem się do tej końcówki i chciałbym ją zatrzymać,nawet fajnie wygląda tylko ten huk mnie już męczy. Może ktoś zastosował coś lepszego ,proszę o podpowiedzi?? pozdrawiam

Napisano

Mam MW, mam wydech asmet'a, wcześniej miałem płuciennika(czy jakoś tak), w obu przypadkach było ok, generalnie nawet fabryczny wydech w moim aucie żyje 3 lata.

Jak chcesz mieć spokój to kompletny wydech a nie kombinacje.

Pozdrawiam BAS

Napisano

Ja miałem jakiś zaminnik który wytrzymał ok 100 kkm.

Przepalił się, obecnie ponad 220 kkm i od 5-7 kkm jeżdżę na nowym zamienniku POLOSTROWA. Nie narzekam.

Napisano

Nikt nie namówi mnie na polmo, asmet itp.

Przerabiałem to parę miesięcy temu - a to głosny, żle ułozony - u tłumikarza byłem pare razy w miesiacu z relamacją.

W brew pozorom do 1.6 mało kto umie zrobić dobry wydech.

W końcu założyłem arvin tesha (jak fabryka) - pięknie ułozony i cichutki - z montażem dałem coś koło 450 zł.

Pozdrawiam.

Napisano

- a to głosny, żle ułozony

Kolega mechanik lubuje się w dźwiękach wydawanych przez mulher.gif-mary powyżej 3 tysięcy obrotów zlosnik.gif

Jak był przepalony to od 3,5 krpm brzmiało to cudownie, niczym jakieś doładowanie zlosnik2.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.