Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PROWADZENIE PRZEWODÓW CENTRALNEGO ZAMKA

Featured Replies

Napisano

WITAM.ZAKUPIŁEM SOBIE NA ALEGRO CENTRALNY ZAMEK ZAMIERZAM GO ZAMONTOWAC W NAJBLIZSZYM CZASIE. TYLKO MAM MAŁY PROBLE Z PROWADZENIE PRZEWODÓW MIEDZY DRZWIAMI A SŁUPKAMI CZY SA JAKIES ORGINALNE OSŁONKI KTÓRE BY MOZNA TAM ZAŁOZYC. JAK TO JEST ROZWIAZANE Z FABRYCZNYMI ZAMKAMI. PRZECIEZ PRRZEWODY MOGA SIE POŁAMAĆ OD OTWIERANIA I ZAMYKANIA DRZWI A MOZE COS INNEGO MOZECIE MI POLECIC??

Napisano

a jezeli nie masz przelotek z ASO, bo ponoć są strasznie drogie, to proponuje zwykłe elektryczne peszle...

PS. jest cały artykuł od Mareckiego o zakładaniu centralnego zamka tam m.in. tez o przelotkach to znajdziesz.

Napisano

sam u siebie montowałem i nie widze problemu, jeszcze się zmieściły kable od szybek el.:) robisz cziurkę odpowienią w fabrycznych zaślepkach kable osłaniasz albo termokurczliwym paskudztwem albo oklejach widoczny fragment taśmą izolacyjną i git

Napisano

> a jezeli nie masz przelotek z ASO, bo ponoć są strasznie drogie, to

> proponuje zwykłe elektryczne peszle...

> PS. jest cały artykuł od Mareckiego o zakładaniu centralnego zamka

> tam m.in. tez o przelotkach to znajdziesz.

W ASO sa ciezko dostepne, trzeba zamowic i poczekac. A co do ceny to placilem cos kolo 30zł za komplet do uno5d.

Napisano

> W ASO sa ciezko dostepne, trzeba zamowic i poczekac. A co do ceny to

> placilem cos kolo 30zł za komplet do uno5d.

Polecam odwiedzić sklep z aparaturą grającą do samochodów, tam takie coś powinni mieć. Ja dzisiaj sobie zamontowałem centrala i też miałem problem z tymi przelotkami niewiem.gif. Naszczęście facio miał różne typy (do otworów naprzeciwko siebie-jak w uno, i nie leżących naprzeciwko). Wystarczy potem w oryginalnych zaślepkach wywiercić otworki odpowiedniej średnicy i zaadaptować najbardziej odpowiadającą przelotkę. Wygląda jak oryginał grinser006.gif. Niestety nie mam fotek. Cena to 26 zeta za komplet banana-wave.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.