Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

proszę o pomoc

Featured Replies

Napisano

Mam taki problem czy poduszka poiwtrzna w seju 1.1 s 99r dodam że jest tylko jedna ma jakiś wpływ na konsole przycisków pod nawiewem(szyba podgrzewana, awaryjne, tylne przeciwmgielne)

O to problem zmieniłem sobie konsole dodając halogeny z przodu i kupiłem taka tez z przyciskiem pod halogeny przód. wszysko działało do momentu kiedy przez pomyłke wyciągnełem bezpiecznik od poduszki przy załozonych klemach po włożeniu zapaliła sie kontrolka poduchy na stałe pojechałem do warsztatu i powiedzieli mi że to wina tej nowej konsolki i kazali włożyc stara bo tamta nie ma jakiego rezystorka czy cos i nie moga skasować błędu bo wyskakuje im że jakas lampka sie pali czy cos że cos jest off .dodam że przed wyjeciem bezp. wszystko było ok

Napisano

moim skromnym zdaniem panowiem maja chyba marne pojęcie o tym co mówią, jak w większości ASO i powiedzieli Ci to na odpierd@l sie , poduszka jest podpięta do sensora i pod zasilanie, wyjałes bezpiecznik przy podpiętej baterii i go włożyłeś i tym mogłeś wywołać jakiś impuls który komp wyświetlił jako błąd, podjedź do kogoś kto ogarnia poduszki i sensory i niech Ci podczepi auto pod skaner i zobaczy co i jak, moim zdaniem halogeny nie maja żadnego wpływu na Air Bag cfaniaczek.gif

Napisano

A wypięcie i wpięcie klemy z akumulatora na kilka sekund nie spowoduje skasowania błędów w komputerze?

Napisano
  • Autor

nie pomoze bo auto prawie cały czas stoi nie uzywane ze zdjeta klema

Napisano
  • Autor

no masz racje bo wczesniej juz mialem ten panel z halogenami i nic sie nie działo poducha gasla a jak wyjołem bezp przez pomyłke to juz sie pali na stale i bylem dzis w fiacie i orzekli to co napisałem i w sumie nie wiem gdzie mam się udać teraz. Na kompie u nich było że nie moga skasowac bledu bo aktywna jest jakas lampka i że nie ma jakiegos rezystorka niewiem czy po stronie pasażera w tym wyłączniku czy co wcześniej tez go nie było

Napisano

spróbuj jeszcze wypiąć wtyczke z kompa i pokręcić kilka razy rozrusznikiem, a póżniej wepnij wtyczkę do kompa, ktos mi kiedyś mówił że może pomóc na niektóre błędy np na check engine, ale nie daje głowy że w tym wypadku obedzie sie bez pomocy osoby kompetentnej niewiem.gif

Napisano
  • Autor

A czy tam gdzie jest przełącznik do poduszki pasażera pod radiem powinien byc wpiety jakis rezystorek

Napisano
  • Autor

pomóżcie proszę

Napisano

> pomóżcie proszę

a sprawdziłes może czy po ponownym wpięciu tego bezpiecznika,nie spalił się przypadkiem?? bo to niby podstawowa czynnosc... ale lepiej zapytac...

Napisano
  • Autor

tak sprawdzałem a nawet dla bezpieczeństwa wymieniłem na nowy

Ale ogólnie czy panel konsoli przycisków( halogeny przód przeciwmgielne,awaryjne i szyba ogrzewana )

ma wplyw na działanie poduszki..

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.