Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

odkręcenie się śrub

Featured Replies

Napisano

w kole crazy.gif samoistnie jest możliwe w jakichś szczególnych sytuacjach?

dzisiaj przy poprawkach przy osłonie silnika mechanik z głupia złapał za śrubę ręką icon_eek.gif i ją przekręcił, w reszcie to samo icon_eek.gif z tyłu w kole po tej samej stronie też luźne, z drugiej trzymają smirk.gif śruba patentowa też była luźna więc nikt raczej mi w nocy kółek nie chciał raczej pozyczyć

ostanio przy kołach było majstrowane ponad 2 msc temu przy wymianie opon, w międzyczasie był przegląd okesowy i też nie dało się nić zauważyć tak jak zresztą podczas jazdy, nie wiem czy u oponiarza nie dokręcili bo to mi się jakieś najbardziej prawdopodobne wydaje przez to że luzy były na jednej stronie niewiem.gif

Napisano

Dobrze pooglądaj felgę. Miałem taki przypadek, że felga pękała co powodowało właśnie jakby poluzowanie śrub. Co się stało później nie chcę opowiadać. Co prawda nie było to w moim fiacie, ale jednak.

Napisano

Witam. Sruby mogą się popuścić zwłaszcza gdy są przeciągnięte[np.pistoletem],mogą być też zardzewiałe . Mogą być wybite otwory w feldze,dlatego zawsze po dokrenceniu koła należy sprawdzić ponownie dokręcenie kół po przejechaniu od 50 do 100 km.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.