Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Peugeot 307 SW

Featured Replies

Napisano

witam,

Mam mozliwosc qpienia Puga 307 SW z 2005 z silnikiem 2.0 HDI (110KM)

cz sa na formum uzytkownicy tych aut?

jak z awaryjnoscia jednostek?

co sie psuje i na co ew. przy ogledzinach zwrocic uwage?

dzieki

Napisano

> witam,

> Mam mozliwosc qpienia Puga 307 SW z 2005 z silnikiem 2.0 HDI (110KM)

> cz sa na formum uzytkownicy tych aut?

> jak z awaryjnoscia jednostek?

> co sie psuje i na co ew. przy ogledzinach zwrocic uwage?

> dzieki

czesc

teściu ma ale 1,6 hdi od nowości ma przejechane 83 tys i jak narazie odpukac , jedynie na co zwracac uwage to nie zaciagac ręcznego w czasie zimy ,potrafi przymarznąc ,nawet w kśiążce pisze ,jak dla mnie głupota ale fakt faktem 2 razy złapał ręczny w zimie

Wczoraj byliśmy w serwisie na przegladzie i pytałem sie o wymiane rozrządu ,odpowiedzieli mi ze wymienia sie przy 160 kkm ,byłem w szoku

Napisano

> witam,

> Mam mozliwosc qpienia Puga 307 SW z 2005 z silnikiem 2.0 HDI (110KM)

> cz sa na formum uzytkownicy tych aut?

> jak z awaryjnoscia jednostek?

> co sie psuje i na co ew. przy ogledzinach zwrocic uwage?

> dzieki

wskocz na to forum -> Klub Peugeota akurat jest dyskusja o kupowaniu 307 i to dosc swieza... a osilnikach dowiesz sie z postow kolegi lusnia49...

pozdr.

M.

Napisano

Mój ojciec miał do Lipca ubiegłego roku 2,0 HDI z 2002r. z przebiegiem około 100kkm.

W sumie nie zdarzyło się nigdy, żeby auto stanęło i nie chciało jechać dalej (No może raz, gdy pokazywało zasięg jeszcze 30km do przejechania na baku i zgasło wink.gif). Troszkę wariowała elektronika (czujnik temperatury o ile dobrze pamiętam) i elektryka (wciąż padające żarówki, problemy z kierunkowskazami). Ktoś już napisał o ręcznym w zimie - u nas też przymarzł raz.

Dwumasa szykowała się do wymiany. Wiem, że została zmieniona bo samochód został w rodzinie i bezawaryjnie jeździ dalej.

Napisano

HDI to dobre silniki. Tata ma 307 1.4 hdi 100kkm przebiegu i jeszcze nic nie nawaliło. W tym aucie elektronika jest kiepska;/ w zeszłym roku podczas tych wielkich mrozów zaświeciła się kontrolka "check engine" i nie chciała zgasnąć, chociaż nic wtedy nie nawaliło. Za zgaszenie kontrolki w serwisie wołali ok. 100zl (pierwszy lepszy mechanik poradził sobie z tym za 10zl;p. Ręczny w zimie nigdy się nie zaciął, więc to pewnie zależy od egzemplarza. Autko naprawdę fajne, wygodne i oszczędne (1.4 na 100km pali 4.2l ropy)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.