Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jak podłączyć przeciwmgielne/przeciwmgłowe???

Featured Replies

Napisano

Prosiłbym o pomoc co musze kupić poza halogenami do seicenta 900... Bo chyba instalacji nie ma i bym musiał sam kable pociągnąc... Co i jak podłączyć? Czy można gostać gdzieś ten przycisk co jest w konsoli do świateł przeciwmgłowych? Czy trzeba cały panek kupić? Będę wdzięczny jak ktoś mi wytłumaczy krop po kroku jak to zrobić i co trzeba kupić smile.gif

Napisano

Link do FAQ

EDIT: Zapomniałem dodać że mogą się niezgadzać kolory kabli bo to było robione pod instalację mojego ex 126p, ale przekroje kabli i ogolna zasada jest ok smile.gif

Napisano

> Link do FAQ

ja bym podpiął pin 86 na stałe do postojówek a między pin 85 a mase wstawił włacznik od halogenów grinser006.gif

Napisano

> ja bym podpiął pin 86 na stałe do postojówek a między pin 85 a mase

> wstawił włacznik od halogenów

Moim zdaniem nie byłoby to zbyt racjonalne rozwiązanie, z Twojego pomysłu wynika że równiedobrze mogłbyś podłączyć Halo na stałę do aku i dać tylko przełącznik, a chodzi o to, żeby właśnie za pomocą przełącznika sterować pracą przekaźnika i wyeliminować przepływ ogromnego prądu przez instalację postojówek.

Gdybyś tak zrobił jak mówisz to przekaźnik miałbyś cały czas zamknięty a i po co jak wtedy nie spełnia swojej roli?

Wyobraź sobie że ja miałem akurat żarówki 2x100W i wiesz, jakoś nie wyobrażam sobie tego aby na takich cienkich kabelkach do postoji płynął tak duży prąd do Halo.

Instalacja jest wykonana zgodnie z przepisami i bezpiecznie jeśli chodzi o sprawę elektryki wg mojego opisu smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.