Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Sprzęgło - sprawdzony sprzedawca przez net

Featured Replies

Napisano

Witam

Planuje wymienić sprzęgło (komplet), na forum wyczytałem że wszyscy polecają SACHS. Na allegro http://allegro.pl/show_item.php?item=571843034 znalazłem za 319 PLN - jednak trochę się obawiam czy nie będzie to podróbka w pudełku sasch.

Ma ktoś sprawdzonego sprzedawcę z konkurencyjnymi cenami?

PS. chodzi o ASTRĘ 1.4 C14NZ - może do tego silnika jednak wybrać inne sprzęgło?

Jest niebezpieczeństwo że nie będzie pasować?

pozdrawiam

Tomek

Napisano

Jeśli chodzi o zakupy w necie -> ja szczerze polecam kolegę krisb-a http://gsi-goszczynski.pl/, ostatnio widziałem, że sprzedaje również poprzez allegro.

Brałem u Niego amorki, rozrząd,hamulce i inne duperele (w sumie kupuję już od połowy 2005 roku). wszystko zawsze w najlepszym porządku - co do cen -> jak dla mnie OK - jak coś można było kupić w porównywalnej cenie w ASO czy gdzieś indziej (np.ostatnio listwa drzwiowa) to mówił o tym bez owijania w bawełnę. Tak więc polecam.

pozdr

Napisano

Ja generalnie nie polecam kupowania sprzegieł poprzez jakiekolwiek sklepy wysylkowe.

Podczas transportu, ktory odmiennie niz producent traktuje produkt moze dojsc do jego uszkodzenia. Najczesciej poprzez rzucanie nim po podlodze do uszkodzenia moze dojsc na sprezynach stycznych (blaszki pomiedzy pokrywa doscisku a samym dociskiem), a to spowoduje ze sprzeglo chodzi ciezko, albo wogole nie wysprzegla.

Lepiej znalezc kogos w poblizu i podjechac i samemu odebrac i moze za roznice 40-60 zl unikniemy podwojnej roboty przy demontazu skrzyni biegów.

Powtarzam jest tylko duze prawdopodbienstwo takiego uszkodzenia.

Napisano

> Powtarzam jest tylko duze prawdopodbienstwo takiego uszkodzenia.

A myślisz, że do sklepów to producent przywozi swoim transportem?? hehe.gif

Napisano
  • Autor

> Na allegro

> http://allegro.pl/show_item.php?item=571843034 znalazłem za 319

> PLN - jednak trochę się obawiam czy nie będzie to podróbka w

> pudełku sasch.

no i po problemie. Na allegro widać masakryczna inflacja, dziś już ta sama aukcja stówe droższa. Faktycznie z przesyłka wyjdzie mi tyle co na miejscu smile.gif

pozdrawiam

Napisano

> A myślisz, że do sklepów to producent przywozi swoim transportem??

Tak, a pracownicy sa szkoleni w sposobie pakowania sprzegiel. Niestety nie ma nadzoru w wysylkach pomiedzy centrala, a punktami regionalnymi. Kupujac w sklepie mozesz go wziac do reki i obejrzec, a jak jest zmaltretowane opakowanie to jabym juz nie kupil.

Wiem bo sam szkolilem i odrzucalem takie reklamacje sprzegiel nawet nie zamontowanych z sladami uszkodzen mechanicznych opakowania i tym samym samego produktu jakim jest docisk sprzegla.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.