Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Przymiarki do francuza.

Featured Replies

Napisano

http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8155190

Witam, wprawdzie nie jestem fascynatem, ale nadszedł czas by zmodyfikować swoją flotę.. Czyli szukam po taniości jakiegoś w miarę zadbanego 407 absolutnie się na tym nie znając, wpadło mi takie ogłoszenie w oko, aczkolwiek sam mieszkam dość daleko od Sieradza, więc jest to pewnego rodzaju wyprawa, mógłby któryś z bywalców francowatego forum ocenić na pierwszy rzut oka znalezisko? smile.gif

Napisano

Na pierwszy rzut oka, to tapicerka i ta skóra food.gif Zdjęcia nigdy nie oddadzą rzeczywistości.

Napisano

Na pierwszy rzut oka...

...coś mi nie pasują tylne drzwi od strony kierowcy, przedni zderzak tez (oby dwa elementy mają inny odcień niż reszta samochodu, ale moze to tylko zdjecia?).

Poza tym spasowanie maski...

Tym bardziej się w tym utwierdzam, że nie doszukałem się nigdzie słowa "bezwypadkowy" a tym przede wszystkim sprzedający powinien się chwalić.

Fajny silnik w nim jest 893goodvibes.gif

Napisano

> zmodyfikować swoją flotę.. Czyli szukam po taniości jakiegoś w

> miarę zadbanego 407 absolutnie się na tym nie znając, wpadło

Proponuje odrobić zatem najpierw zadanie i dogłębnie postudiować forum peugeota a dokladnie co pisza o tym modelu żeby nie naciąć sie od razu w koszty. Większość samochodów sprowadzonych może wymagać (poza rozrządem i płynami) pewnych napraw np. ERG, możliwe że FAP. Piszę to ogólnie ale lepiej wiedzieć wcześniej o tych sprawach (jak z żywotnością tych podzespołów) żeby się nie okazało że niewiedza spowoduje że kupisz taki pojazd a później koszty cię zniszczą.

Napisano

> http://www.otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C8155190

> Witam, wprawdzie nie jestem fascynatem, ale nadszedł czas by

> zmodyfikować swoją flotę.. Czyli szukam po taniości jakiegoś w

> miarę zadbanego 407 absolutnie się na tym nie znając, wpadło mi

> takie ogłoszenie w oko, aczkolwiek sam mieszkam dość daleko od

> Sieradza, więc jest to pewnego rodzaju wyprawa, mógłby któryś z

> bywalców francowatego forum ocenić na pierwszy rzut oka

> znalezisko?

Coś za tani ten pług. W tej cenie to stoją 307 przy przy podobnym roczniku. Zobacz też na ceny używanych 407 na stronie "peżota", droższe są o 10-15 tys. w tym roczniku. Sąsiad kupił podobne cudo w zeszłym roku też w "atrakcyjnej" cenie i co chwile jakaś przygoda: padł rozrusznik - cena nowego ponad 1200zł, regenerowany 700zł, potem coś ze wspomaganiem, na szczęście przeczyszczenie wystarczyło, następnie jakieś stuki w kole - ten temat do końca nie jest rozwiązany, no i na końcu złamał mu się wentylek przy próbie napompowania koła. Oczywiście nie oznacza to, że 407 są awaryjne, ale żebyś uważał na promocyjne ceny aut.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.