Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Centralny działa jak zdejmę poszycie a odbija gdy założę.

Featured Replies

Napisano

Witam!

Może z was miał ktoś podobny problem. Mam założony przez siebie autoalarm. Wszystko chodziło ok do czasu, aż zaczeło szwankować zamykanie drzwi z pilota. Objawy mam następujące gdy chcę zamknąć samochód pilotem centralny zamknie się i zaraz otworzy. Muszę zamykać kilkaktotnie żeby zadziałało. Co ciekawe gdy zdejmę poszycie drzwi kierowcy wtedy z zamykaniem i otwieraniem nie ma najmniejszego problemu. Chyba problemem w tym przypadku są drzwi kierowcy, nie wiem co to może być tapicerka nie powoduje aż takiego oporu aby "dzyndzelek" nie mogł się schować. Zamykanie z kluczyka przebiega bez problemu ale tylko od strony kierowcy. Gdy chcę zamknąć drzwi po stronie pasażera obiawy są takie same jak podczas zamykania z pilota.

Nie wiem co to może być. Muszę coś wyregulować? A może siłownik od strony kierowcy się kończy?

Napisano

Mialem bardzo podobny problem. Mianowicie zamykam drzwi pilotem, a tu siłownik obdija i drzwi znowu otwarte. Kluczykiem taka sama historia. Wyciagnałem bezpiecznik i jezdziłem chwile bez centralnego, no ale nie po to zakładałem go, zeby miał byc nieuzyteczny. Moj mechanik zabrał sie za niego, ale nie wiedział co to moze być bo zwyczajnie sterownik wariował. Wkońcu rozebrał próg od strony kierowcy i przyczyna okazała sie wilgoć:) Gdy kable były blisko siebie, to jakies przebicie było i zamek sie otwierał i zamykał. Taśma izolacyjne poszła w ruch i wszystko działa jak nalezy.

Napisano
  • Autor

Panowie problem rozwiązany. Dziś przy wietrznej, ale słonecznej pogodzie postanowiłem z tym trochę powalczyć i udało się. Powodem "odbijania" centralnego okazało się cięgno wraz z tym cypelkiem co wychodzi z tapicerki. Poprostu cięgno trochę podgiełem i jest ok. Odkąd pamiętam to drzwi od strony kierowcy zawsze otwierały się ociężale aż wkońcu stop.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.