Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

co myślicie o tym szyberku ? do uno rzecz jasna

Featured Replies

Napisano

> oto on

szyber dach to jedno... Ale montaz to drugie!

Kto i jak Ci to zamontuje?

Porozgladaj sie teraz... jak zle zrobia - dach szlag trafi...

Ja sie kiedys zastanawialem czy nie lepiej caly dach z "fabryczna dziura" nie przelozuc?

W oplu mialem szyber i bylo lepiej niz klima... W uno nie mam i "sie zastanawiam"...

Pomysly?

Napisano
  • Autor

co masz na myśli mówiąc, że źle zrobią?? myślałem, że sam zrobie, w warsztacie nowy założą mi za 800 zł, no kupa forsy ale gwarancja na 3 lata itd. Dach to ja już miałem zmieniany:) także odpada ponowne grzebanie tego typu, ale mam wielką chrapkę na szyberek

Napisano

> co masz na myśli mówiąc, że źle zrobią?? myślałem, że sam zrobie, w

> warsztacie nowy założą mi za 800 zł, no kupa forsy ale gwarancja

> na 3 lata itd. Dach to ja już miałem zmieniany:) także odpada

> ponowne grzebanie tego typu, ale mam wielką chrapkę na szyberek

No ja tez...

Ale - dziura w dachu to naruszenie, jezeli jest ocynkowatosci, podobno z lekka calej konstrukcji, no i USZCZELNIENIE... tam sie nie moze woda dostawac bo podobniez caly dach w rok pojdzie... tyle mi znajomy macher powiedzial i zniecheca mnie konsekwentnie. Jezeli jest szansa na solidne zrobienie to pewnie tak... Tylko jakos sie tej korozji boje.... jakos:)

Napisano
  • Autor

konstrukcja juz jest naruszona:) a dach jest nowka, wiec chyba faktycznie pozbieram i dam do porzadnego zrobienia:)

Napisano

> konstrukcja juz jest naruszona:) a dach jest nowka, wiec chyba

> faktycznie pozbieram i dam do porzadnego zrobienia:)

Ano: w oplu prze 13 lat nic sie nie dzialo - bo to bylo fabrycznie robione. A koledze po roku prawie wpada do srodka - strasznie rdzewieja obrzeza i tylko kloci sie z goscmi co robili... oni twierdzaa ze wina blachy, on ze ich a w sumie wypadaloby tam nowy dach wspawac... Stad moje refleksje. Choc sam szyber dach polecam... 270751858-jezyk.gif mozna robic wersje "Rudy 102".. no i Marusia moze np. glowe wystawic smile.gif)))))))))))))))))))))))

pzdr z Krakowa!

Napisano
  • Autor

a jak Marusia głowę wystawi, to moszna się dołem zając, buhahaah, podro ze słonecznego Gda smile.gifjump.gif

Napisano

hmm.gif

to zawsze używka...

cena dobra... ale musiałbyś chyba doliczyć wymianę uszczelek i montaż.. nie wiem czy tak do końca warto

Napisano
  • Autor

wielkie dzięki, na Kartuskiej za 650 zrobią z szyberkiem o takim , już jestem na samą myśl cały podniecony smile.gif

Napisano

> wielkie dzięki, na Kartuskiej za 650 zrobią z szyberkiem o takim ,

> już jestem na samą myśl cały podniecony

calkiem ładny

tylko dopytaj jak Ci zrobią maskowanie tego przetłoczenia w podsufitce... żeby nie spierd... sprawy

Napisano
  • Autor

gościu mówił, że w UNO juz robil i sam się pytał, czy tam jest takie cos na srodku:) ja mowie, tak tak, jest takie coć wink.gif no i gwarancja na 3 latka, więc chyba opłaca się wydać troszkę więcej grosika a montaż 3h, więc moszna przeżyć, chciałbym najlepiej być przy tym, tak jak ostatnio mi tłumik montowali, to tak dokładnie, że ho ho, nie ma to jak pokoczować nad głową pracownika 893goodvibes.gif

Napisano

dokładnie... na środku muszą dać takie plastikowe zaślepki coby dziur nie było widać

ja byłem też przy montowaniu mojego szyberka i robili wszystko aż się patrzy smile.gif

Napisano

wszystko zależy od montażu

ja na swojego nie narzekam

wycinane czyściutko nożycami a nie kątówką....

ładnie wykończone

Napisano

> calkiem ładny

> tylko dopytaj jak Ci zrobią maskowanie tego przetłoczenia w

> podsufitce... żeby nie spierd... sprawy

No i ok! bo generalnie... to ja tesknie za szyberkiem... i jak sie dorobie, a unolt dozyje, tez sobie w koncu zafunduje...

Milej debaty smile.gif

Napisano

mam już szyber 3 lata... i jakoś nie narzekam...

Napisano

a to już zależy do modelu :/

ja niestety mam tylko uchylny... i żeby głowe wystawić trzeba szybe wyciągnąć a to przy prędkości >50kmh już jest masakra bo nie mam owiewki frown.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.