Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

przewody, kable i ki diabel wie co jeszcze ;/

Featured Replies

Napisano

witam

zaczne od pocztaku.

mialem sobie podlaczone radio - blaupunkt calgary mp35 i bylo wszystko ok. jednak bylem zmuszony do wyciagniecia radia (czyszczenie soczewski i mala kosmetyka) i poodpinania wszystkich kabelków (kostka)

wszystko fajnie gdyby nie to ze po wlozeniu radia spowrotem zrobil sie meksyk taki ze o jezu.

podkreslam ze wczesniej wszystko działało jak nalezy a po podpieciu radia bylo tak :

podswietlenie zegarow powinno wlaczac sie po przekreceniu wlaczinka swiatel a tego nei robi - zapala sie podswietlenie tablicy dopiero w pozycji zaplon - wtedy gazsnie wyswietlacz tid

jak przepiolem kable zeby swiecil tid to zgasly zegary

najgorsze jest to ze ani wyswietlacz ani zegary nie chca swiecic jednoczesnie po przekreceniu wlacznika swiatel

jak wrocilem do pierwotnego polozenia kabelkow to bylo tak jak juz pisalem wyzej

ktos ostatnio dawal mi rozpiske kostek i kabli itd z tym ze tam nie ma napisane jaki kolorek kabla w astrze f do czego sluzy - oczywiscie czarny to masa a reszta ??

ludziska - jesli ktos ma blaupunkta calgary badz san diego lub tym podobny model ( takie same wysjcia z tylu) neich poratuje bo ja juz sily nie mam

licze na powazne odpowiedzi a nei zgryzliwe uwagi typu " a po co wyciagales "

fajnie byloby jakby ktos wiedzial jaki kolor kabla spelnia fukncje i jak go podlaczyc do radioodbiornika

dodam ze kostka zasilajaca blaupunkta to iso i ma standardowwe kolory kabli" czarny, czerwony, niebieski, zółty, pomarańczowy

z gory dzieki za informacje

ps. jestem w posiadaniu ksiazki serwisowej (jak ktos chce niech pisze na pw ;p) i nic tam nie ma na ten temat

Napisano

tak co mi pierwsze przychodzi na mysl to:

- styki w kostce masz czyste? moze warto je psiknal kontaktem

- brak masy?

skoro przedtem bylo dobrze, a teraz nie jest. a rozlaczyles tylko kostke to jak na moj gust zaczalbym walczyc ze stykami. a nie podmianami przewodow. chyba, ze zle zrozumialem Twoj post.

Napisano

W zasadzie wszystko powinno działac jezeli tu iso i tam iso a nic nie ciąłes, dla pomocy : [image]55f22e2be0a3b4bbm.jpg[/image]

Napisano
  • Autor

kostka nowa , styki ok, masa jest (sprawdzone)

podłączylem jak bylo wczesniej i radio dziala tylko- na zaplonie ...

na dodatek tylko na zaplonie dziala lapmka oswietlenia kabiny(ta nad lusterkiem wstecznym ) tak samo podswietlenie zegarow i wyswietlacza tid

natomiast nie działa podwsietlanie zegarow w momencie przekrecenia wlacznika w pozyje swiatel postojowych lub mijania

a tak przeciez jest w kazdej astrze - przekrecaasz gale od swiatel i zaswieca sie konsola- u mnie dopiero w pozycji zaplon ... passed_out.gif

na nic zdalo sie omijanie na krotko czy spinanie stacyjki bezposrednio z aku

nawet jak spiolem radio na krotko czyli tylko plus i masa to powinno działac a nei działa - tylko zaplon

teraz pytanko - czy mozliwe ze dzieje sie to przez wyswietlacz.

wczesniej jak wszystko działało to wyswietlacz tid nie działał - byl spalony.

po wymianei tida bylo ok - do czasu az rozlaczylem wszystko

mam tego juz powyzej uszu - jutro magik lub elektryk a jak nei to juz mnie taka k...wa strzela ze glowa mala

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.