Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

wybor radia - czu dobrze kombinuje?

Featured Replies

Napisano

Witam!

Coraz bardziej dochodze do wniosku ze czeka mnie wymiana radyjka. Mam starego kaseciaka Alpine 7513M, przyciski powycieraly sie juz tak ze tylko ja umiem go obslugiwac wink.gif, magnetofon (to taki nosnik dzwieku z zamierzchlych czasow jakby ktos nie wiedzial zlosnik.gif) juz coraz slabiej dziala wiec chyba trzeba sie bedzie z nim rozstac. Nie mam na to jeszcze przeznaczonej zadnej kasy a pomysly po glowie chodza mi rozne, wrecz skrajne. Ale po kolei:

- w aucie sa zamontowane Hertze ESK130, te ze starej serii (maja juz ze 3 lata) ale o tyle "nieseryjne" ze z zwrotnica mojej konstrukcji. Glosniki na pewno zostaja (bo jak nie to nigdy ten system nie powstanie, nawet najmarniejszego suba nie mam jak dotad)

- slucham generalnie muzyki rockowej ale jakies rozne odchyly sie zdarzaja

- brzmienie ma byc przestrzenne, miekkie i spokojne, z dobrze kontrolowanym basem. Nie znosze agresji ala starsze Pionki (na mysl o ich plastikowym dzwieku mam koszmary).

W kwestiach brzmieniowych moja obecna Alpinka sprawuje sie calkiem niezle a nie chcialbym zamienic siekierki ... I co tu wybrac?

Nowka? Wg. mnie w gre wchodzi tylko Alpine, Clarion (najtansze modele, widzialem na allegro za jakies 450zeta na wiecej mnie raczej nie stac) i Nakamichi CD35Z bo obecnie mozna go znalezc na Allegro np. za 600zl (moze sie komus to wydawac smieszne ale absolutnie nie mam pojecia kiedy taka sume na CA uzbieram, mam setki innych wydatkow) w ktorym podoba mi sie jego ascetyczny wyglad i renomowana firma nie dla zwyklych zjadaczy chleba no i w swojej naiwnosci mniemam ze jest to marka srednio chodliwa wsrod zlodziei (za malo na rynku zeby sie np. oplacalo sprzedawac sam tyl albo panel).

Uzywki. Zupelnie nie wiem co wybrac bo mnogosc modeli jest taka ze glowa boli i nie mam pojecia ile ktory jest wart tak naprawde. Na opisach z allegro (highend ... brrrr) nie mam zamiaru polegac bo nie chce zostac losiem tongue.gif Ustalilem ze rozsadna kwota za uzywke to 250-300max, powyzej wole doplacic do najtanszej nowki (zakladajac ze uzbieram).

Czy dobrze mysle? Jak nie to naprostujcie!

Napisano

> - w aucie sa zamontowane Hertze ESK130, te ze starej serii (maja juz

> ze 3 lata) ale o tyle "nieseryjne" ze z zwrotnica mojej

> konstrukcji. Glosniki na pewno zostaja

ok.gif

> - slucham generalnie muzyki rockowej ale jakies rozne odchyly sie

> zdarzaja

> - brzmienie ma byc przestrzenne, miekkie i spokojne, z dobrze

> kontrolowanym basem. Nie znosze agresji ala starsze Pionki (na

> mysl o ich plastikowym dzwieku mam koszmary).

> W kwestiach brzmieniowych moja obecna Alpinka sprawuje sie calkiem

> niezle a nie chcialbym zamienic siekierki ... I co tu wybrac?

> Nowka? Wg. mnie w gre wchodzi tylko Alpine, Clarion (najtansze

> modele, widzialem na allegro za jakies 450zeta na wiecej mnie

> raczej nie stac) i Nakamichi CD35Z bo obecnie mozna go znalezc

> na Allegro np. za 600zl

dobrze knujesz :D

rozważania na temat nowych radyjek rozszerz jeszcze o produkty Kenwood'a z 2005 roku

Napisano
  • Autor

> rozważania na temat nowych radyjek rozszerz jeszcze o produkty

> Kenwood'a z 2005 roku

ale ona maja jedna podstawowa wade - sa cholernie brzydkie (te czerwone obramowki pokretel ... festyn do kwadratu). A starsze modele np. kdc307 lub 3024 nie sa juz dobre?

jak sprawa wyglada w przypadku clariona i alpine (modele 2004 i 2005)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.