Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Poszukiwane czerwone prawe przednie drzwi do Uno 5D z 99r.

Featured Replies

Napisano

Witam.

Prawe przednie drzwi mojego Uniaczka zaatakowała ruda. Myślałem nad wymianą drzwi ale kilka dni temu widziałem na ulicy innego Uniaka, który miał najprawdopodobniej coś przyspawane lub przykręcone w dolnej części drzwi. Nie umiem powiedzieć dokładnie w jaki sposób było to zrobione, bo tylko przejeżdżałem obok niego i nie zdążyłem się przyjrzeć a poza tym dla mnie to było po prostu coś na drzwiach. Od tego momentu oprócz wymiany drzwi chodzi mi po głowie taka przeróbka, w zależności oczywiście od tego co byłoby tańsze..

W każdym razie, jako, że nie mam znajomego mechanika ani chociażby zaprzyjaźnionego warsztatu, na razie szukam drzwi, które ktoś mógłby mi założyć. Mój fiacik jest 5drzwiowy, koloru czerwonego z 99r.

Gdybyście wiedzieli gdzie w Warszawie albo okolicach mógłbym znaleźć takie drzwi albo znacie kogoś kto mógłby mi te drzwi naprawić w jakiś inny sposób byłbym bardzo wdzięczny za pomoc.

Napisano

Po pierwsze mamy wątek giełdowy, gdzie możesz napisać zapytanie.

Po drugie zależy jak bardzo drzwi są zżarte, czy opłaca się wspawać 'reperaturkę poszycia drzwi' czy raczej nadają się na złom. To może Ci określić blacharz, sam też możesz. Po zdjęciu tapicerki z drzwi sprawdź jak wyglądają od środka, czy da się to wyczyścić i wspawać kawałek blachy w to miejsce.

Napisano

na strażackiej pełno drzwi maja w róznych kolorach, na allegro również, jak coś to mam dobrego blacharza który by to zrobił za rozsadne pieniądze:)

Napisano

Proszę zamieścić ogłoszenie w wątku giełdowym... i przywitać się też w odpowiednim wątku

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.