Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

dziwny dzwięk z tyłu

Featured Replies

Napisano

witam mam golfa 3 tdi , i ostatnio zaczelo mi cos czeszczyc z tylu , taki nieprzjemny dzwiek , chodzby sie metal o metal tarl, piszczy strasznie, to sie dzieje w czasie jazdy jak zawieszenie pracuje, moga to byc amortyzatory ? albo powodem moze byc luz na kole bo wiem ze niewielkki jest . mial juz ktos taka sytuacje? podczas wymiany kol na podnosniku cos wlasnie tak zaczeszczalo i wlasnie nie wiem czy od tego momentu bardziej nie piszczy

Napisano

ojcu w Gofrze III kombi już dzwoni, obstawiał (i wymienił) łożysko tylnego koła, a skrzypi dalej. i wychodzi na to że jest luz na tulejach przy belce

Napisano

amorki raczej nie sądzę. najpierw badanie "dotykowe" potrząśnij tłem samochodu. jeśli wahnięcia ładnie się tłumią to nie amorki. Bardzo możliwe że tak jak pisał kolega powyżej, coś zaczyna Ci się dziać z łożyskiem. Wjedź na kanał i porządnie obejrzyj, ewentualnie diagnostyka - ja bodaj zapłaciłem 30 zł za badanie zawieszenia (sprawdzenie układu kierowniczego, stan amorków itd)

Napisano

jedz na stacje skp, zapytaj ile za diagnostyke zawieszneia tył i bedizesz wiedział co jest a nie bedziemy tu z fusów wróżyć, ja obstawiam ze tuleje masz do wymiany waytogo.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.