Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

''Podkrecanie Diesla'' Pedziu HDI

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie kumpel ma pedzia 307 1.6 HDI 110ps przebieg 80tys km jednak to juz nie starczało wiec podjechał do firmy kt. bawi sie w podkrecanie diesli zaplacił 600 zł i naprawde jest różnica duza:) auto ciągnie duzo lepiej niz było:) ''podkrecenie trwało 15 min facet wgrał program i gotowe. Teraz prosze was o info. czy to nie grozi turbinie silnikowi itd ????? wiem ze podkrecił mu moment i chyba ma z 20-30 ps wiecej , pytam bo mam zamiar tez to zrobic , ale zanim to zrobie to poczekam na opinie na ten temat , aha komp pokazuje mu takie same spalanie jak przed ''zabiegiem'' tylko czy on kompa tez zresetował ? jak to jest czy cały program kt.wgrał kasuje wszystko?? pr.o info

Napisano

zalezy jak program zmodyfikowany. zle napisany program moze byc grozny. auto bylo potem hamowane ? wiadomo co to za firma ?

Napisano
  • Autor

> zalezy jak program zmodyfikowany. zle napisany program moze byc

> grozny. auto bylo potem hamowane ? wiadomo co to za firma ?

nie, nie było hmm firma nie wiem , ale nie jakaś znana mozna by powiedzieć że to u ''Pana kazia'' w warsztacie, lecz Pan kaziu jest dosc znanym szpecem od podkręcania w Poznaniu.

Napisano
  • Autor

> zalezy jak program zmodyfikowany. zle napisany program moze byc

> grozny. auto bylo potem hamowane ? wiadomo co to za firma ?

a mam zamiar pedzia 207 też z tym samym motorem podkrecic ale ma 7 tys przelotu , to chyba nic mu nie bedzie ?

Napisano

Bez hamowania i sprawdzenia jak program zachowuje się w danym egzemplarzu to zawsze trochę toto-lotek wink.gif

Napisano

co Ci powiedziec chlopie zlosnik.gif jak Pan Kaziu spie&^%lil program to auto sie wysra - jak nie spie&^%lil to sie nie wysra zlosnik.gif tyle mozna powiedziec na podstawie info ktore dostarczyles... palacz.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.