Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Jaki akumulator do Stilo 1.9 JTD 115km

Featured Replies

Napisano

interesuje mnie jaką pojemność powinien mieć ... Firma to podobno najlepszy Centra Futura.

Napisano

> interesuje mnie jaką pojemność powinien mieć ... Firma to podobno

> najlepszy Centra Futura.

Witaj, i tak zapewne jest ze Futura to doskonaly wybor. Ale temat był już wiele razy dyskutowany na forum więc jak to mówi Mar_Co - SZUKAJKA prawdę Ci powie zeby.GIF ( zmień jedynie zakres szukania na 1 rok )

Może Centra Futura CA722 ?

KLIKEN

Napisano
  • Autor

Dzięki smile.gif Przynajmniej marco mnie teraz nie opieprzy smile.gif Ale ja dalej się zastanawiam jaki kupić po przeczytaniu tych wszystkich postów frown.gif Centra 75AH już nie występuje ... czyli co ta 72Ah 720 A wystarczy, wiem po przeglądnięciu forum że za dużo też nie może być ...

Napisano

Zadaj sobie pytanie jakie akumulatory są montowane jako standardowe przy produkcji, ta 72 to i tak za duzo ale wszyscy je zalecają szczególnie zimą. Disle potrzebują kopa przy rozruchu nie da się ukryć, ja u siebie póki co mam standardową 640 i jest okay trzyma mi 11,5 V caly czas, na zime pewnie zainwestuje wlasnie w Future, choc i teraz nic zlego powiedziec nie moge.

Napisano
  • Autor

> Zadaj sobie pytanie jakie akumulatory są montowane jako standardowe

> przy produkcji,

<....................................................>

Aktualnie mam jeszcze oryginał 70Ah 450A. Atw to ja myślę, że to akumulator bo jak auto postoi dłużej to po zapaleniu przygasają zegary (tak dziwnie "syczą), komputer wywala wszystkie błędy jakie tylko może ... mam nadzieje, że dobrze myślę smile.gif czyli co myślisz, ze ta 72Ah będzie ok ?? ona i tak ma dużo większy ten prąd rozruchowy bo 720A.

Napisano
  • Autor

Doradzi ktoś czy brać ten 77A czy 72A ( centra futura ) ... ?? bo zdania są podzielone jedni mówią, że 72 za mało jedni znowu, że 77 za dużo i będzie nie doładowany ... ?

Napisano

72Ah 720 A wystarczy!!! Bez stresu polecam - jest ok:)

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.