Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Zakup punto mk 2 1.9 jtd

Featured Replies

Napisano

Witam serdecznie koledzy Kropki smile.gif

Jako iż noszę się z zamiarem kupienia punciaka (przed FL) pewnie będe was tutaj często odwiedzać i myślę że wkroczę do waszego grona ale ja tutaj nie o tym dokładnie chodzi mi o konkretny model puncia z silnikiem 1.9jtd naczytałem się już dużo na ten temat. Słyszałem ze można go fajnie wystroić i nie ma z tym większych problemów aby większą moc z tego silniczka uzyskać chyba że się mylę?

Teraz taka uwaga na co zwracać szczególną uwagę podczas zakupu takiego autka (pewnie jak jakieś dopadne to dam tu info może jakiś kącikowicz ze mną podjedzie na oględziny)

1. blacha koroduje? jak tak to gdzie najczęściej oczywiście jeśli auto bite nie było?

2. na co zwrócic uwagę w silniku ? turbina czy cus ?? proszę jeszcze o jakieś dodatkowe info.

Z góry bardzo dziękuje i pozdrawiam

Napisano
  • Autor

> czasem tak

no tak widziałem niedawno ten wątek ale niestety zaglądnąć się tam nie da przy zakupie autka wink.gif

Napisano

Auto podatne na mody ale trzeba się liczyc ze taka zabawa kosztuje. Samym programem moge zrobic ~110ps zaleznie od stanu motoru. Ważne jest kupić DOBRY wóz w który nie trzeba z miejsca inwestowac worka pieniędzy.

Co sprawdzić - układ wtryskowy, doładowania, sprzeglo + dwumas, zawias, wycieki itd. Najlepiej kupować auto z kimś kto ma o tym pojęcie. W archiwum mozna wiele znaleźć min o moim wozie.

Pozdro

Napisano
  • Autor

Dzięki Cinek właśnie takiej odpowiedzi oczekiwałem krótka zwięzła i na temat. Właśnie czytałem już dużo na temat twojego Puntka i jestem pod wrażeniem ok.gif

Jak znajdę jakiś okaz to na pewno poproszę was o pomoc smile.gif

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.