Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

sterownik leonardo 01.....czy padł???

Featured Replies

Napisano

walki część dalsza....przy jezdzie na lpg palił mi sie check, jazda na paliwie i dodatkach pomogła na chwile i znowu wróciło szarpanie i niewchodzenie na obr....dzisiaj wrzuciłem nową sondę i pojechałem do gazownika - mysle teraz bedzie juz spoko tym bardziej ze na paliwie jechało dobrze, wymiana registerka na krokowiec regulacja iii na kompie wyskoczyła za uboga mieszanka zarówno na noPb jak i Lpg podmiana sondy na NGK i nadal to samo....a na analizatorze spalin wsio OK...i pytanie czy to sterownik pada??? sprawdze jeszcze napiecie bezpośrednio na sondzie....czy to może padła umulacja sondy albo wtrysków??? obecnie jezdze na registerku...

Napisano

Problem z emulacją sondy masz.

Napisano
  • Autor

> Problem z emulacją sondy masz.

dzwoniłem wczoraj do gaziarzy- jeden stwierdził że leonardo nie ma emulacji sondy shocked.gif jak to usłyszałem to zakończyłem rozmowę....stwierdził że przy sondach jednoprzewodowych nie ma emulatora sondy lambda confused.gif

Napisano

>stwierdził że przy sondach jednoprzewodowych nie ma

> emulatora sondy lambda

Emulator sondy nie jest przy sondzie tylko w sterowniku lub jako osobne pudełko. Chyba że chciałeś napisać że w silnikach z sondą jednoprzewodową nie stosuje się emulatora sondy w pracy na LPG. A to pierwsze słyszę? yikes.gif Niby dlaczego ma się nie stosować? hmm.gif Znaczy że co , ECM nie mają w swoim sofcie zaimplementowanej funkcji BLM? Wszystkie jednostki na świecie? Coś mi to ściemą pachnie, choć głowy obciąć nie dam.

Napisano
  • Autor

no mi sie wydaje ze musi byc...ale znalazłem gazownika który mi to oglądnie i jak coś założe tylko emulator sondy i zostane na registerku jak coś....ale jesio potestuje bo wczoraj mi sie check nie zapalił, a przedwczoraj założyłem nowa sonde i dodatkowo sprawdziłem na analizatorze....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.