Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

BMW 730i lub 735i - proszę o opinię

Featured Replies

Napisano

Myślę nad zakupem takiego autka, w grę wchodzi rocznik '90-'91, automat. Jak jest z awaryjnością tego auta, jak z kosztami naprawy np automatu, jak to jest ze spalaniem itp. Użytkowników takiego autka prosiłbym o opinię bow.gif

Napisano

Awaryjność jak w wiekszosci BMW z tego roku spalania gazu okolo 20 litrów gazu w miescie i 16-17 benzyny.Naprawa automatu to koszt okolo 2-2.5tys natomiast cena drugiej uzywanej to cena okolo 1200pln.

• 2 tygodnie później...
Napisano

> Myślę nad zakupem takiego autka, w grę wchodzi rocznik '90-'91,

> automat. Jak jest z awaryjnością tego auta, jak z kosztami

> naprawy np automatu, jak to jest ze spalaniem itp. Użytkowników

> takiego autka prosiłbym o opinię

Mam właśnie taki sprzęt bmw E32 730i.Polecam ,jeżeli podoba ci się bmw to wystarczy .Samochód taki jaki chciałem mieć .napęd na tylne koła ,rzędowa szóstka trzy litry (śnila mi sie taka po nocach),pancerna konstrukcja wszystkich mechanizmów .Kupiłem autko od Niemca w stanie dobrym .Mogę powiedzieć że w servisie bmw robili go w konia , wymieniali tylko olej w silniku i to wszystko.Po roku doprowadziłem sprzęt do normalnego stanu -uszczelka pod głowicą to słaby punkt wszystkich bmw .kupiłem z padniętą uszczelką (nie znałem się wystarczająco) bo była za mocno dokręcona w fabryce, z wymianą nie ma problemu, 300zł . trzy dni rozbierałem i jeden dziń składałem autko .przy okazji odkryłem że wymieniono w servisie jeden wtryskiwacz a napisano że 6 .Zawory w ogrzewaniu wystarczyło przeczyścic i wszystko jest OK .Własciwie jeżeli kupisz bmw od normalnego człowieka to wszystko można doprowadzić do perfekcji .Moja bmka jest z 91 roku i ma przejechane 300 tyś .jest w świetnym stanie .pali w mieście 16 l gazu ,na trasie 12 .Rdzewieją jedynie przednie prawe dzrwi na dole .

Pozdro

Napisano
  • Autor

spotkałem ostatnio gościa co ma 735i i zastanawia się nad sprzedażą. autko kupił rok temu w Niemczech, stan dlachy jest naprawde dobry, wnętrze nie zniszczone, tzn fotele wszystkjo w bardzo dobrym stanie, z gazem, jedynie klima do nabicia i sprawdzenia tak to wszystko OK, ceni ją 14-15 kzł, rocznik '91

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.