Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Dywaniki z blachy ryflowanej...

Featured Replies

Napisano

MAm troche takiej w domku lecz nie wiem jak sie zabrac do calej roboty...glownie mi chodzi o to jak sie ja mocuje, do czeo....przeciez nie moze sobie tak luzno latac...Moze ktos z Was ma wieksza wiedze na ten temat??

Napisano

> MAm troche takiej w domku lecz nie wiem jak sie zabrac do calej

> roboty...glownie mi chodzi o to jak sie ja mocuje, do

> czeo....przeciez nie moze sobie tak luzno latac...Moze ktos z

> Was ma wieksza wiedze na ten temat??

Tomciu ty stary tuningmanie, sluchaj chcesz wypas dywaniki to mają u mnie na wsi w HYPERNOVEJ extra dywany z blacha tzn pomieszany welur z blacha ale wygladaja cudownie przepieknie cena 80zl ale sa tego warte tylko ja mam zielony metalik a dywaniki sa w kolorze niebieskim znaczy maja teki pas niebieski ale sa QL

Napisano
  • Autor

> Tomciu ty stary tuningmanie, sluchaj chcesz wypas dywaniki to mają u

> mnie na wsi w HYPERNOVEJ extra dywany z blacha tzn pomieszany

> welur z blacha ale wygladaja cudownie przepieknie cena 80zl ale

> sa tego warte tylko ja mam zielony metalik a dywaniki sa w

> kolorze niebieskim znaczy maja teki pas niebieski ale sa QL

Pepas...jesli ja jestem tuningmanem to Ty rowniez grinser006.gif A mozesz mi fotke zrobic tych dywanikow co bym se mogl je zobaczyc??Auto mam wlasciwie czarne wiec by pasilo zlosnik.gif

Napisano

znając zasady POLSKIEGO tuningu to pewnie blachowkrętami do podłogi zlosnik.gifzlosnik.gif

mnie się taki tuning zupełnie nie widzi

Napisano

> znając zasady POLSKIEGO tuningu to pewnie blachowkrętami do podłogi

> mnie się taki tuning zupełnie nie widzi

Mi osobiscie sama blacha na podlodze tez sie nie widzi, jak sie komu podoba to najtaniej wyjdzie zerwac podloge welurowa do blach 033102bebe_1_prv.gif ale dzis sie postaram zrobic fotke tych dywanikow to podrzuce na forum, ostatnio jak bylem w Toruniu w centrum kometa, to ogladalem wypasione pokrowce food.gif ale sztuka jedna 50zl ale gites byly, jak se kpie to tez pokaze 270751858-jezyk.gif

Napisano

ja swoje robilem (oczywiscie wycinane wyzynarka na ksztalt gumowych) do toledziaka. tak fajnie pasuja, ze nie ma mowy o jakimkolwiek przesuwaniu sie (trzeba tylko odpowiednio wygiac do podlogi). teraz juz takich bym nie zakladal hmm.gif

Napisano

Kurde Tomciu byłem w Hypernovej patrze a juz sciagneli cala wystawke samochodowa i walneli jakies gowno gospodarstwa domowego angryfire.gif

Niestety caly asortyment gdzies pewnie wywieźli bo węszyłem po całym sklepie i nic nie pozostalo pupa.gif

Napisano
  • Autor

No to lypa...Szkoda...moze gdzies sie trafia...a narazie na zime kupie jakies gumowe...nic innego nie pozostaje.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.