Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Autokącik

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Problem z rozrusznikiem

Featured Replies

Napisano

Siemanko!

Problem mam(chyba) z rozrusznikiem tzn. nie odpala gdy jest chociaż trochę nagrzany albo ma duże opory z odpaleniem, wczoraj wymieniłem w nim tulejki ale nadal kiszka ogólnie rozrusznik przy próbie uruchomienia samochodu pobiera ok.3-4volty. Sprawdzałem też z mechanikiem mase i jest ok. Bendix w rozruszniku też ok robiłem ostatnio kapitalny remont silnika i myślałem że to pomoże ale niestety nic. Macie jakieś rady?? Jutro prawdopodobnie znowu wyjmę rozrusznik ale bym chciał żebyście podsuneli mi jakieś pomysły jak się pozbyć tej awarii. Z góry dzięki za pomoc!!

Napisano

Kiedyś miałem podobnie ale w 1,2 jak się rozgrzał to często nie chciał kręcić za pierwszym razem,jakby go coś trzymało. Wyciągałem rozrusznik 2 razy, wymieniałem tulejki i smarowałem, przez miesiąc wszystko było ok a potem znowu to samo. W zimie musiałem wymienić aku i od tamtej pory problem zniknał. Co ciekawe tamten aku dalej jeździ w fiacie uno i tam z nim problemów nie ma, no może małe w zimie.Aku wcześniej nawet nie brałem po uwagę bo teoretycznie przy ciepłym silniku powinien mieć dużo lżej...

Możliwe że u Ciebie cewka niedomaga jak się podgrzeje....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Powiadomienie o plikach cookie

Używając tego serwisu, wyrażasz zgodnę na naszą Polityka prywatności oraz Warunki użytkowania.

Account

Navigation

Szukaj

Szukaj

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.